12 mars 2010

Det blir bara värre och värre

Hans rätta jag kommer fram allt oftare nu, när han inte har en teleprompter framför sig.
I en intervju med Katie Couric för ett par dagar sedan yttrade Obama:

"Jag skulle verkligen ha gillat att bara kunna presentera några mycket eleganta, akademiskt godkända förslag till ändringar av hälso-och sjukvården som inte krånglats till av någon slags lagstiftning och bara gå vidare och se till att det blev godkänt. Men så fungerar det inte i vår demokrati. Tyvärr är det vi ser i slutändan ett resultat av en hel massa förhandlingar med många olika människor. "

TYVÄRR! Förbannade demokrati som förstör allt! Tänk att vara tvungen att förhandla med en massa olika människor= Kongressen.
Tänk så mycket enklare det vore om diktator Obama bara kunde presentera några "eleganta, akademiska förslag" (vad nu det är) .
--------------------------------------------------Låt mig försöka få klarhet i hur det förhåller sig ...... vi försöker genomföra en plan för hälso-och sjukvård skriven av en kommitté, vars ordförande säger att han inte förstår den.
Den röstades igenom av en kongress som inte har läst den och som undantar sig själv från planen. Det skall skrivas under av en president som också är undantagen från planen; som inte har läst den och som är rökare. Den ska finansieras med medel som förvaltas av en finansminister, som inte betalar sina skatter och den skall övervakas av en kirurg som är överviktig och finansieras av ett land som är på ruinens brant.
1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är inte bara Sverige som är fantastiskt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.