21 mars 2010

Det islamska hotet tornar upp sig


Den numera öppet förekommande islamiseringen av vårt land och Europa i övrigt, är än så länge bara i sin linda.
Den stora kollisionen mellan det rigida islamska lagverket (Sharia, som är Allahs givna lagar och som aldrig får ifrågasättas) och vår demokrati med sin yttrandefrihet (nåja) kommer att bli till en fasansfull kraftmätning mellan dessa två sidor.
Detta blir en utmaning för folket och de kommande generationerna i västvärlden som våra nutida politiker (de nyttiga -för islam-idioterna) ivrigt förnekar med en frenesi, som grundar sig på deras rädsla för att förlora sina positioner och förmåner, om folket vaknar upp ur sin Törnrosa-sömn och ser folk-förräderiet.
Invandringen berikar Sverige heter det, när flosklerna haglar i den lilla debatt som i all nåd får förekomma!
Detta är långt, långt ifrån sanningen. Folket manipuleras med medias hjälp, med lögnerna och alla som (vi blir alltfler) ställer sig kritiska till islamiseringen blir påhoppade av de politiskt korrekta, som har fått slut på urtvättade fraser och ord, som islamofobi och främlingsfientlighet, de har numera helt förlorat sina ursprungliga värdegrundssättande incitament!
Glosor som rasist, nasist osv, används för att demonisera de som försöker få sina protester framförda.

En fobi kan ( i de bästa fall) botas med terapi och centrallugnande medicin. Rädsla för islam däremot är en sund reaktion som kommer ur självbevarelsedrift för sig själva och för kommande generationer!
Ett islam som tillåtes organisera sig alltmer och växa sig allt starkare, blir ett fruktansvärt hot mot oss sekulariserade otrogna. Detta har våra propellerhattar till politiker aldrig insett och kommer för alltid vägra inse vad de ställt till med för sina landsmän, i "godhetens namn"!

Islams tankegång är att muslimer står över alla andra, där ligger inte "allas lika värde " i denna ideologi, som den egentligen är och inget annat. En militant, totalitär, politisk rörelse med världsherravälde som ett basfundament.
Integrationen mellan européer och muslimer blir allt mer osannolik. Om det någonsin har förekommit !
Striden kommer att stå mellan muslimer och icke muslimer.Med mycket mänskligt lidande innan det är över.
De som tvingade på oss det mångkulturella samhället, frågade oss aldrig om vår åsikt.
Vem minns inte Mona Sahlins ord "ni måste acceptera detta nya Sverige, kan ni inte förstå detta"!

De som mest sjunger det mångkriminella helvetets lov i alla tonarter är av två slag. Den första gruppen är den som tjänar sin vidriga sold på det sk. flyktingindustri-komplexet. Den andra gruppen är de fega, ryggradslösa, rädda, politiskt korrekta. Om dessa fega pultroner inte var rädda, skulle de inte ha behovet att kämpa mot våra åsikter med näbbar och klor.
Dessa är innerst inne tvivlande, som själva inte tror på de påbud och ukaser de påtvingar oss och som de förväntar sig att vi, utan att ifrågasätta, skall följa bokstavligen!
Deras sätt att resonera visar även på deras monumentala okunskap om vad islam egentligen innebär!!!
Att t ex. prata om att förena kristendom och islam, är att bemöta en hård systematisk intolerans med kristen tolerans. Det är att förbereda sin egen undergång.
Nu är det hög tid att kristendomens representanter visar var de har sin lojalitet!
Är det hos medlemmarna i svenska kyrkan eller ligger lojaliteten (uppgivenheten) som en utbredd, besudlad dörrmatta här och där i moskéerna, runt om i Sverige!
Det är smärtsamt för ett demokratiskt styrt land, att tvingas begränsa vissa friheter, men det har nu gått så långt i Europa, att det har blivit till en plikt att göra detta!
För de mörkermän som använder sig av vår demokratiska parlamentarism, som de avskyr och föraktar, för att få särkrav och sina sharialagar införda, har ett redan erkänt mål, som sagt och som jag skrev tidigare.
Inser vi inte detta i Europa och i Sverige, kommer våra barn och barnbarn att framleva sina liv i skräck, fasa och mörker under de gröna jihadfanorna.
De kommer att drunkna i det mångkulturella moraset, som vi aldrig har bett om att få hit.
Men som sagt och skrivet; Vi blev aldrig tillfrågade!
"Oh pardon us, You bleeding peace of earth".

Katinka Gladh

5 Kommentarer:

LP sa...

citat:
"Islams tankegång är att muslimer står över alla andra, där ligger inte "allas lika värde " i denna ideologi, som den egentligen är och inget annat."

Det är just i hanteringen av detta synsätt, som ju egentligen alla människor mer eller mindre kämpar med, som islam utmärker sig på ett negativt sektliknande sätt.

Det har visat sig vara alltför lätt att använda islam för att skapa just det "vi och dom"-synsätt som man i tid och otid beskyller oss som vill värna om rätten till vårt eget land och vår egen kultur, för att tillämpa. Jag kan acceptera, om än ogilla, mycket som händer i andra länder. Jag gör inte detta utifrån argumentet "ja men det är ju deras kultur, varför skulle min vara bättre...", utan det handlar istället om en pragmatiskt syn på verkligheten - man måste själv finna sin väg till rättvisa och kommer inte insikten inifrån så är det egentligen inte värt något, åtminstone inte de första två-tre generationerna.

Islam däremot, använder magin (religiöst tänkande) för att "bevisa" sin absoluta förträfflighet. På samma sätt använde Hitler en slags magi för att "bevisa" sitt folks, sina idéers och sitt rikes rätt före och på bekostnad av andra. Hitlers magi var inte av religiöst slag, men den fyllde samma funktion som den islamska varianten av religös magi som är politik. Det är mycket praktiskt att blanda magi i realpolitik, vilket ju islam allt som oftast i själva verket är. Man behöver då inte argumentera och bevisa varför ens synsätt är det bästa eftersom "han däruppe" alltid är den yttersta garanten för att det är så.

Islam följer sin logik och den är kristallklar - de som inte följer islam har fel, punkt. Detta är den idiotens filosofi och tyvärr visar det sig att tillräckligt många människor är tillräckligt enfaldiga för att denna skall bli ett problem för oss alla. Det påminner om flera andra ideologier och religioners grundidé, man "vet" helt enkelt att man har rätt och att de andra har fel. Skillnaden är dock den att de som inte följer islam inte heller anses kunna tillföra något gott, underkastelsen är den enda vägen, den sanna vägen. Insikten om Allahs godhet och allsmäktighet bör och skall komma till dig även om hans jordiska hantlangare bokstavligen talat måste slå in den i ditt huvud.

Vad man som muslim sedan gör med denna "insikt" är det enda som skiljer de sk "moderata muslimerna" (detta idiotiska och missvisande uttryck!) å ena sidan, och de mest konsekventa å andra sidan.

Anonym sa...

ISLAM DÖMER SINA FÖLJARE TILL EFTERBLIVENHET

Många uppfattar inte hur viktig Islams rigiditet varit för arabvärldens efterblivenhet.

En av deras imamer pläderade för en tid sedan i Al Jazeera för att araber måste lära sig att arbeta. Han jämförde hur många nobelpristagare 15 miljoner judar fått med de som 300 miljoner araber fått. Jag minns inte siffrorna men storleksordningarna var 50 (eller så) mot EN !

Sen jämförde han internationella varumärken och industrier. Lika bedövande skillnader. Araber har bara kunnat kopiera.

Men vad kan man vänta sig av en befolkning som hela tiden fått lära sig att det bara finns ETT SÄTT som är rätt att göra sker på. Och vare sig man lyckas eller misslyckas är det Allahs vilja.

Som jag ser det börjar alla framsteg med yttrandefriheten. Vågar jag klaga på något, kan jag, eller någon annan, se att det finns utrymme för förbättringar. De blir då okonventionella, vilket betyder att de bryter mot det "RÄTTA SÄTTET". Vem vågar sig på det när det är rent farligt att ifrågasätta det som står skrivet. En gång för alla.

"En gång för alla" säger tillräckligt om den utvecklingsfientlighet Islam innebär.

Vi måste få våra invandrare att förstå att det bättre land de velat komma till blivit bättre bara därför att vi svenskar levt på vårt sätt. Deras gamla sätt är orsaken till att deras gamla land inte var bra.

De får det inte bra här heller om de inte drar lärdom av våra vanor och anpassar sig.


Fridsamme Fridolf

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Innan jag skrev detta gick det ett program på SVT om islam. Jag lyssnade på radio så ljudet var av och jag slängde bara förströdda blickar då och då. Det var nån enstaka skägg-lurk med klänning och rolig hatt men mest var det svarta och blåa spöken var gång jag tittade åt tv'n. Verkar vara mycket sockring av islam på tv just nu och jag har på känn att det bara kommer bli mer ju närmare valet vi kommer. Jag mår verkligen illa av det.

Nazism var mer än bara politik. Dom sysslade i allra högsta grad med svart magi också. Bara att googla Hitler and the occult och det kommer upp hur många sidor som helst.

Bunny sa...

Hmmm... Inte bara vi i Sverige som är rasister...

http://katidis.wordpress.com/2010/03/17/svennehora/

Mvh

klartexten sa...

En mycket bra blogg! Strålande inlägg!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.