02 mars 2010

Detta måste vara det sjukaste jag någonsin läst

En sju månader gammal flicka överlevde i tre dagar ensam med en kula i bröstet bredvid kropparna av sina föräldrar och bror.

Francisco Lotero, 56, och Miriam Coletti, 23, sköt sina barn innan de dödade sig själva eftersom de var rädda för den globala uppvärmningen. Deras son Francisco, två år, dog omedelbart efter att ha blivit träffad i ryggen.
Men deras namnlösa dotter lurade döden när kula från pappans pistol missade hennes vitala organ.
Oroliga grannar upptäckte massakern tre dagar senare.
Den lilla flickan håller på att återhämta sig på sjukhus i staden Goya i norra argentinska provinsen Corrientes.
I ett självmordsbrev förklarar föräldrarna att de var rädda för effekterna av Global Uppvärmning!

Efter att ha läst detta känns det självklart att peka finger åt Al Gore och resten av den globala uppvärmningens alarmister. Men problemet ligger nog i det faktum att alltför många GW-troende ser denna skräpvetenskap som en religion.
Trots att IPCC och CRU har avslöjats som bedrägerier och strunt, finns det fortfarande människor som är troende och brinner för "Man Made Global Warming". För dem har AGW blivit en ersättning för Jesus.

När den globala uppvärmningen nu äntligen exponeras överallt för vad det är, behöver nog vissa människor ett sorts avvänjningsprogram ...... "AGW -Anonymous"?


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja och i sverige vill det införa en koldioxidskatt!!

//Signature

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Så nu har Gore och dom andra globalisterna de fact blod på sina händer. Tror tyvärr inte att dom bryr sig särskilt mycket och om dom skulle råka göra det så tycker dom nog snarare att det var bra. Alltid några ätare mindre.

Anonym sa...

http://byfanenfrandalarna.wordpress.com/2010/03/19/bojkotta-earth-hour-2010/

Mvh JIMMY.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.