05 mars 2010

Optimism, feminism och mordlystna sekter

Bilden är från 2005 så den är förhoppningsvis inte representativ för årets irakiska val.

Totalt räknar man med att över 100.000 personer kommer att rösta från Sverige. Hur många irakier finns det här i det hela taget? 200.000? 300.000?

En dos feminism kan visa sig dödlig för islam därför att den kan inte överleva utan kvinnoförtrycket. Europa borde vara ett föredöme och motarbeta slöjorna.

"Den personliga frihet vi har vunnit är inget vi kan tacka vår regering för. Det är amerikanernas förtjänst. Därför är jag mycket orolig för vad som händer när de lämnar Irak om något år. Tanken skrämmer mig," säger en kvinna i Bagdad.

Det som händer i Irak visar att kriget var rätt. Även om det "bara var för olja", vilket det inte var. Många har dött men fler har blivit sekulariserade, moderniserade och demokratiserade.

Islam betyder underkastelse, det vill säga den starkes rätt. Eftersom islam har visat sig vara svagare än den västliga civilisationen borde anhängarna till profeten och hans bok tvivla på budskapet om heligt krig för att erövra världen.

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Så fort amerikanerna lämnar så kommer islamisterna krypa fram från sina stenar och sedan börjar eländet om igen.

Micke sa...

Enligt dagstidningarna finns det 170 000 Irakier i Sverige. Hur många ytterliggare finns det som har blivit svenska medborgare?
Tänk över den Svenska bostadsbristen. Om det blir lugnt i Irak och dessa åker hem. Då är bostadsbristen borta! /Micke

Knute sa...

"Svensk valg er langt fra fair play.

Ved valget i Irak i dag søndag deltog svenske valgobservatører.
Det forekommer lidt komisk i betragtning af, at Sverrig ikke har styr på sine egne valgmetoder. Det svenske valgsystem giver rigelig mulighed for fusk. Hertil kommer, at selve valgkampen langt fra er fair play, idet der ikke er lige muligheder og retttigheder for samtlige partier.

Man bør feje for egen dør først!"

http://spydet.blogspot.com/2010/03/svensk-valg-er-langt-fra-fair-play.html

Ann-Marie sa...

Micke är ju inte helt ute och reser!

Knute sa...

Vänstern har satsat på fel häst och blivit höger på kuppen. Hästen heter islam och är kvinnofientlig. Därför kommer de socialistiska partierna på sikt att förlora sina kvinnliga anhängare.

Vad som händer i dag är nederlaget för vänstergruppernas ideologier: ideologier som har gjort det möjligt att rättfärdiga våldsbrott och motbjudande verbala attacker.

De tre vänsterpartierna satsar stenhårt på att vinna muslimernas röster, och samtidigt skönmålar de islam. Hjärtknipande historier om flyktingbarn har överskuggat det faktum att bara 5 procent av de muslimska invandrarna är flyktingar. Att de ensamkommande flyktingbarnen är vuxna män. Att kvinnofriden är borta, att jämställdheten mellan könen är hotad, och så vidare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.