27 mars 2010

Ett bombnedslag i sin rätta bemärkelse

Brittiska spioner har upptäckt att kvinnliga självmordsbombare utrustas med exploderande bröstimplantat som är nästan omöjliga att upptäcka.

Denna chockerande, nya al-Qaida-taktik innebär att läkare för in sprängämnen i kvinnornas bröst under plastikkirurgi och det gör att de är nästan omöjliga att upptäcka med vanliga scanningmaskiner vid flygplatserna.

Det explosiva ämnet kallas PETN och man säger att så lite som 5 oz. kan spränga hål i ett flygplan och orsaka en krasch.
Man tror att läkarna har utbildats vid ett av Storbritanniens ledande universitetssjukhus innan de återvände till sina hemländer för att utföra kirurgiska ingrepp.


Det är skor och kalsonger och nu kvinnobröst. Vi kanske skulle spela samma elaka spel och exportera getter med PETN i bakdelen!

Sorry, den var dålig, men jag kunde inte låta bli.

3 Kommentarer:

Tomas F sa...

Den oundvikliga nivån är snart här när muslimer inte längre kan tillåtas att vara passagerare tillsammans med sekulära och demokratiska människor eller där endast särskilda plan med muslimsk besättning får transportera muslimer.
En trolig och i högsta grad ansvarsfull lösning!

Vivian sa...

Tomas F, så kommer inte uppdelningen att bli.
Det blir ett flyg för politikerna och kultureliten och ett för alla andra.

Anonym sa...

Till Tomas F

De flygplan som skall transportera enbart getälskare bör vara klara för upphuggning och laddade med pentaerytritoltetranitrat i både framänden och bakänden!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.