30 mars 2010

Fullständigt vansinne


Pedofiler sanktionerade i Indonesien


Fatwa: Minderåriga flickor kan gifta sig, om anledningen är att de ska bilda en lycklig familj.
Och de kan ha sex så snart de är kapabla.

Detta är regler från en av världens största islamiska organisationer, Nahdlatul Ulama (NU) i Indonesien. Man påstår sig ha 30 miljoner medlemmar.
Obamas styvfar var en framstående medlem av organisationen fram till sin död 1981.

Kvinnlig omskärelse ska inte bara ses som "sunnah" (rekommenderad) utan obligatorisk. En bra tidpunkt att skära bort delar av klitoris är när babyn är 7 dagar gammal.
"Men skär inte för mycket. Ni karlar vill ju inte att er kvinna ska förlora hela sin längtan efter sex."

Organisationen NU har fått en del kritik, även från andra muslimska grupper, för fri massomskärelse som äger rum i Bandung varje år (bild). Man skyller det negativa mottagandet på att media blåser upp händelsen alltför mycket.


Anledningar till att proceduren bör utföras: "För det första stabiliserar det hennes lust, för det andra kommer det att göra henne vackrare i makens ögon och för det tredje balanserar det henne psykologiskt."

Det har förekommit rapporter om stympning av unga kvinnor i USA och i mars i år blev faktiskt en kvinna här i Georgia arresterad för att hon utfört en livshotande omskärelse på sin nyfödda baby.
National Women’s Health Information Center säger att det är svårt att stoppa dessa barbariska tilltag eftersom de hålls hemliga och stöds av den kultur och det samhälle familjen lever i.

Det är olagligt enligt federal lag i hela landet men bara 17 stater har hittills förklarat det kriminellt.


12 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

http://www.ansamed.info/en/news/ME03.YAM14444.html
Detta förekommer på andra ställen också.

Anonym sa...

Dessa fakta kan inte framhållas ofta nog!
----------------------------------------------
Kommentar till "ÄR SD KVINNOFIENTLIGT"
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/march/ar-sd-kvinnofientligt.html
- - - - -
Postat av: LN
Är muslimer kvinnofientliga?
Viss mohammedansk kirurgi skiljer sig ifrån mohammedanska slaktmetoder bara i att patienten/offret i bästa fall överlever. De kära mohammedanerna utsätter oss kafirer (otrogna) ständigt för taqiyya, dvs deras rituella ljugande. I långliga tider har det påståtts att omskärelse av flickor har inget med religionen islam att göra, utan är en från islam helt avskild, etnisk-kulturell sedvänja huvudsakligast praktiserad i afrika/subsahara. Inget kan vara mera fel. Muslimska sk heliga skrifter föreskriver denna 'omskärelse' och den praktiseras numera som aldrig förr - världen över sker avskärandet av clitoris på löpande band. Mohammedanerna har en specialla inställning till kvinnligt kön. Kvinnan, ung som gammal, är ett stycke kött, som de mohammed-efterapande herrarna kan manipulera efter eget skön. http://tinyurl.com/yh9w934 Först skall kvinnan könsligt stympas, sedan skall hon höljas i tygmassor samt hjärntvättas och depersonifieras!
Har super-fi Gudrun Schyman någon åsikt? Eller Sabuni?

Baron Bodisset på 'Gates of Vienna' har gjort ett förtjänstefullt arbete.
http://tinyurl.com/yzpmrew
http://tinyurl.com/yj5f2an

Sajten 'sheik yer'mami' har en ingående redovisning av det mohammedanska svineriet.
http://tinyurl.com/kqv6vy (blodiga bilder!).
2010-03-19 @ 07:23:18

Anonym sa...

Jag tror faltiskt att ni skulle haft många fler kommentarer om det inte var så struligt att "Skicka kommentar". Om detta vet ni förstås intet, däruppe i era elfenbenstorn!
LN

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Man blir bara så trött på detta elände. Det tar aldrig slut. :(

Knute sa...

Den danske imamen Pedersen försvarar terror, och säger att det är rätt att döda oskyldiga som hämnd. En som inte har dödat någon kan dödas därför att en annan har dödat en tredje.

http://www.ittext.dk/blog300310.html

Anonym sa...

Berit

Var finns den där listan som står att 1-5% är muslimer av totala befolkningen så vill dom det, 10% moskeer 20% sharialagar osv

//Signature

Ann-Marie sa...

Till signature: http://www.virtueonline.org/portal/modules/news/article.php?storyid=8845

Berit sa...

Tack Ann-Marie, du är en "vän i nöden"

Jag hade en massa annat för mig, Signature, så jag bad Ann-Marie om hjälp. Hon vet allt!

LP sa...

Det skulle vara väldigt intressant att få ett ärligt svar från våra etablerade politiker på frågan om de verkligen tror på att Sverige inte kommer att förändras till det sämre av den muslimska invandringen, och hur de resonerar i så fall.

Antagligen har de något varierande åsikter i frågan, men det stora flertalet tror nog på fullt allvar att det öppna, fria och demokratiska samhället är den "medicin" som kommer att civilisera även de mest indoktrinerade muslimerna.
Så fruktansvärt fel de har i så fall och vilket fantastiskt högt pris våra barn och barnbarn kommer att få betala för deras dumhet...

Ann-Marie sa...

Berit; jag vet verkligen INTE allt ;o). Men tack i alla fall. Jag bara råkade ha den länken själv. Måste säga att den blir mer och mer sann för var gång jag läser den.

Anonym sa...

Tack Ann-Marie och Berit!!!

//Signature

Knute sa...

Et hinduistisk nettsted kaller islam for antireligion fordi det som er synd i andre religioner er dyder i islam, og omvendt, egentlig en særdeles treffende beskrivelse.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/04/old-rugged-cross.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.