21 mars 2010

Invandring

"Säg mig vilket muslimskt land har demokrati och frihet och respekt för sina minoriteter? De allra flesta kristna irakier som flyr till Sverige vet att enbart Södertälje är vi välkomna till men om jag vore muslim så skulle jag välja Malmö eller Rinkeby eller Tensta. Det är enbart Södertälje vi är välkomna till."

Om det är så illa att förföljelserna av kristna i Mellanöstern spridit sig hit, är islamiseringen av Sverige inte bara tomma ord. Och nästan lika illa är att många av dessa nya Södertäljebor inte visar något kristligt sinnelag och har glömt tio Guds bud...

Trots de sju riksdagspartiernas försäkringar om motsatsen kostar invandringen mycket mer än den berikar, både ekonomiskt och socialt. Vi har fått muslimska stadsdelar, till exempel somaliska Rinkeby i Stockholm. Och de flesta kristna som flyr från förföljelsen i Mellanöstern siktar in sig på Södertälje.

I Södertälje har kristna irakier en representant som ställer upp för Sverigedemokraterna i valet och en hel del är medlemmar. SD:s Carina Herrstedt skriver:

"De har flytt undan muslimernas förtryck och uttryckte en viss oro över att Sverige alltmer skulle islamiseras, då Sverige ger efter mer och mer för muslimernas krav."

LP kommenterar:

"Vissa frågor ställs på sin spets. Man kan väl säga att SD:s Carina Herrstedt gav prov på ett slags pragmatiskt tänkande när hon valde att träffa de kaldeiska irakierna. Det kanske är klokt. Åtminstone verkar det vara helt nödvändigt i dagens läge.

Fast på lång sikt kommer även detta att skapa problem. Men kanske blir dessa problem mera hanterliga och ett pris värt att betala för att bekämpa det akuta och påtagliga hotet från islam. Kanske kan mötet med dessa irakier tom ge något av det som alla PK-lobbyister talar om men som i praktiken är så sällsynt, nämligen kulturberikning. Fan vet..."

17 Kommentarer:

MS sa...

Jag förstår inte heller varför Carina Herrestedt flörtar med den här gruppen? Självklart är invandrare välkomna till SD men frågan är hur seriösa dessa irakier är eller om intresset från deras sida enbart beror på att SD är det enda parti som öppet tar upp problemet med den ökande islamiseringen.

Knute sa...

Jag tycker inte att hon flörtar med dem. Jag erkänner villigt att jag är partisk. Mitt intryck är att kristna invandrare har mycket lättare än muslimer att frigöra sig från hederskulturen och assimilera sig och bli svenskar.
Naturligtvis finns det rötägg i Södertälje, det är inte dem jag försvarar.

vinterbadaren sa...

SD:s fjäsk för dessa assyrier/kaldéer är häpnadsväckande, men vad gör man inte för att få bort ND med deras två mandat i Södertälje.

Det var dessa nu så omhuldade assyrier/kaldéer som ställde till kravaller och besköt polishuset!

Det är dessa nu så omhuldade assyrier/kaldéer som kallar svenska flickor för horor och förbjuder sina döttrar att träffa svenska pojkar.

Det är dessa nu så omhuldade assyrier/kaldéer som kallar Södertälje för sin huvudstad och vill få bort svenskar.

Getton såsom Hovsjö och Ronna i Södertälje befolkas till ca 90% av dessa assyrier/kaldéer, så kom nu inte dragandes med dom förtappade muslimerna-tack.

Nej, SD:s landskronapar har nog allt "skitit sig på tummen", och det riktigt rejält.

Knute sa...

Vinterbadare, det är inget fjäsk, tvärtom ett vettigt försök att stödja alla de assyrier som är hjärtligt trötta på multikulturen och multikriminaliteten.

"Här handlar det om människor som fått smaka på islams verkliga ansikte i sitt hemland och nu vill kämpa för samma sak och mål som SD. Jag stödjer dessa till 100% och jag tycker det var ett bra beslut utav Carina mfl att träffa dessa nya svenskar. SD ser inte till vilken etnicitet man har utan till vilka värdegrunder man har och vad för sorts land vi vill leva i."

Kommentar av Antiism

http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/03/carina-herrstedt-traffade-kaldeiska.html

MS sa...

SD är som sagt det enda parti som öppet talar om islamseringen och då är det naturligt att dom söker sig dit. Hos övriga partier så har dessa kristna irakier som bekant inget att hämta. Frågan är bara vilket samhälle dom vill ha och vilka värderingar dom står för förutom deras negativa inställning till Islam? Jag säger bara att man måste ha lite is i magen i SD. Jag förstår att man vill attrahera så många intregrerade invandrare som möjligt av flera orsaker. Nu blir det lite mer som "min fiendes fiende är min vän"

Jag håller med Antiism i sak men det finns en risk att man tar sig vatten över huvudet i sin iver att bli "rumsrena". Dessutom så blev jag lite förvånad över Carina Herrstedts reaktion. Även SD politiker får finna sig i att vi väljare har åsikter om deras politik och agerande. Om dom tror att dom kommer få någon slags särbehandling med silkesvantar av mig så tror dom fel.

LP sa...

Väl talat MS!

Detta är en delikat fråga. Min fiendes fiende... är en falig väg att gå, även om den kan vara nödvändig ibland.

Jag kompromissar när jag röstar på SD, det sticker jag inte under stol med. För närvarande finner jag dock det inte angeläget att direkt kritisera SD, jag tror jag väntar med det tills/om de blir en maktfaktor. Då kommer de att få finna sig i att bli granskade och kritiserade som vilket annat parti som helst. Det ingår väl i den demokratiska processen? Annars liknar det mest sektbildning och fanatism och sådant skyr jag som pesten.

Därmot skulle jag önska att all form av osaklig smutskastning försvann från den politiska debatten, men det vore väl att önska utopia?

vinterbadaren sa...

@Knute

".......stödja alla de assyrier som är hjärtligt trötta på multikulturen och multikriminaliteten".

Men bästa Knute-vännen:-))
Dessa numera så omhuldade vänner är de facto till ca 90% multikulturen och multikriminaliteten i Södertälje!

Over and out.

Knute sa...

Okej Vinterbadaren, jag har målat in mig i ett hörn. Jag vill inte försvara rötäggen i Södertälje. Något kristligt beteende och moral uppvisar de inte precis.

Mvh Knute

Anders sa...

Vinterbadare SD utnyttjar bara att ni nationella har börjat bråka inbördes igen om vem som är de riktiga nationella.
De är därför ni ALDRIG kommer att få någon riktig makt i svea rike, ni kan aldrig hålla ihop.

vinterbadaren sa...

@Anders

Tyvärr så har du helt rätt, men trots detta så kommer många av oss Nationaldemokrater att taktikrösta på SD ty valet mellan pest&kolera samt halsfluss förefaller synnerligen enkelt.

Magnus sa...

Jag står inför valet och kvalet att rösta på SD i kommande val men är samtidigt rädd för att en röst på SD istället för Alliansen ökar risken att Mona Muslim blir statsminister och det vore rena mardrömmen.

Knute sa...

En irakisk bussförare som ställer upp för SD i Södertälje har utsatts för påtryckningar av facket.

"I E-posten som jag fick av Hillawi så jämför han samtalet med Peter Boström med de förhör han varit med om av den irakiska säkerhetspolisen."

http://robsten.blogspot.com/2010/04/diktaturens-kreatur.html

Nationalisten sa...

Jag är chockad. Det här strider helt mot Sverigedemokraternas partiprogram. Assyrier ska givetvis stanna kvar i Irak och anpassa sig till rådande kultur och lagar som råder där. Här i Sverige har de inget att göra. De som kommit hit ska sändas tillbaka till Irak snarast.

MS sa...

@LP

Ett sent svar :-)

"Jag kompromissar när jag röstar på SD, det sticker jag inte under stol med."

Inte jag heller. Dom måste upp till bevis när dom väl kommer in i Riksdagen. Dom har barnsjukdomar som alla andra och är lite väl socialkonservativa i vissa frågor men som sagt vi måste ge dom en chans att prestera innan vi ger dom ett betyg. Det jag var inne på att Carina H var lite väl hätskt mot dom som ifrågasatte hennes engagemang för dom kristna irakierna i Södertälje. Södertälje är ett rövhål numera och det finns få som är oskyldiga. Det finns anledning till försiktighet. Det är klart att även invandrare är välkomna till SD men dom måste dela de värderingar som vi i Sverige har och inte använda SD som vapen i deras evighetslånga vendetta med muslimerna. Eventuella konflikter får dom faktiskt lämna bakom sig när dom kommer hit. Det gäller samtliga invandrare!!

Johnny sa...

Det finns även kristna grupper som har stark klan- och hederskultur med medeltida värderingar som kommer till Sverige.

Nu har vi ju 600.000 arbetslösa i Sverige och väldigt många är invandrare, så vi behöver inga fler invandrare eftersom vi inte ens kan erbjuda arbete till de som redan finns i Sverige. Första panikåtgärden borde därför vara att stoppa invandring, arbeta med återflyttning av människor från Balkan, Libanon och Irak där fred nu råder.

Om vi någon gång i framtiden behöver invandrare igen så är det väl väldigt klokt att importera från länder med låg brottslighet, hög arbetsmoral och entreprenörsskap, asiater är tydligen en sådan grupp.

Jag kommer att rösta på SD främst för att etablissemanget inte vill det och att de är de enda som tar upp den tabubelagda invandrarfrågan.

Knute sa...

Meddelande från Sverigedemokraterna:

"Många kristna invandrare från Mellanöstern delar våra farhågor vad gäller islam och islams utbredning i Sverige och Europa. Men 'fiendens fiende' är inte vår vän. Vi välkomnar de invandrare från Mellanöstern som redan har permanenta uppehållstillstånd i Sverige, som lever laglydigt och som väljer att anpassa sig till vårt sätt att leva.

Men vi välkomnar inte den hederskultur som vi ser breda ut sig i etniskt segregerade områden i Sverige och som uppbärs av såväl muslimska som kristna invandrare från MENA-länderna (Mellanöstern och Nordafrika). Vi har t ex kunnat se hur ett flertal av de grövsta och mest svenskfientliga våldsbrotten som skett på senare tid har utförts av arabiskt ”kristna” invandrare från Mellanöstern med hemvist i Södertälje."

http://kentekeroth.se/2010/05/23/sd-och-kristna-irakier/

Stefan Månsson sa...

Jag var en av de som stödde Helawi när han kom in´i partiet. Sättet han diskriminerades av sin fackförening var horribelt. Nu visar han och de två övriga avhopparna att han inte varit redo för den svenska demokratin.

Sverigedemokraterna lägger sig aldrig platt för någon som vill spela ut de politiska korten för att gynna sin egen folkgrupp så att de får oproportionerligt stort inflytande. Det kanske kunde fungera i Syrien men inte i Svensk politik. Istället går de nu med håven och säljer sig förmodligen till det parti som bjuder högst för att wsno deras mandat. Det finns en benämning på sådana typer och det är inte "seriös politiker". Det visar också hur lättvindigt man tar på sitt politiska engagemang i deras hemländer och att det knappast inger nåt större förtroende.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.