25 mars 2010

Islamiseringen av Sverige - en bra och en dålig nyhet!

Islamiseringen av Sverige pågår för fullt. Jag vill här uppmärksamma en bra och en dålig nyhet gällande detta.

Först den goda nyheten. Friskis och Svettis i Malmö vann över DO i fallet med de två utpressande muslimska kvinnorna Suheila Zaarourah och Sawssen Daher. DO får nu betala rättegångskostnaderna. Detta innebär alltså att du och jag får betala kostnaderna som damernas lilla kombinerade kulturjihad och bedrägerikupp medfört för samhället.

Detta är såklart tråkigt, men värre vore det om de vunnit och en hederlig svensk ideell idrottsförening hade tvingas till underkastelse för muslimernas deliriska föreställningar om verkligheten. I så fall hade det förmodligen öppnat för att ännu flera oföretagsamma och lata människor som istället för att arbeta för sina pengar, försöker stämma sig rika med hjälp av de nyttiga idioterna på DO. Vi betalar notan hur det än går, anmälarna tar ingen ekonomisk risk!

Sydsvenskan skriver om saken här.
Fria Nyheter skriver utförligt om upptakten och muslimernas identiteter här.
DO publicerar domen (tack för påminnelsen Ann-Marie)


----------------------------


Sedan den tråkiga nyheten. Gratistidningen Metro rapporterar om att en Saudisk prins vid namn Abdulazizi ben Fahd, vill finansiera en ny stormoské i Tensta.

Saudiarabien och islam: Wahabbism! Alltså en av de mest perverterade varianterna av islam. Den amerikanske journalisten och författaren Stephen Schwartz bok "The Two Faces of Islam. The House of Sa'ud from Tradition to Terror", recenseras i SvD av Henrik Amneus. Han skriver:

"Den intoleranta, militanta, och dödsförhärligande sekten [wahhabism, min anm] bildar, enligt Schwartz, i förening med det oljestinna, auktoritära saudiska kungahuset en farlig och i dessa dagar olycksbådande kombination. Den både hotar västerländska samhällen och motverkar eller rentav omöjliggör för traditionella muslimer att manifestera och utveckla islams inneboende tolerans och pluralism. Schwartz dokumenterar sina två huvudteser om wahhabismens "islamofascistiska" natur och den saudiska statsbildningens inneboende dubbelhet på ett övertygande sätt.
[---]
Schwartz dokumenterar en omfattande infiltration även i USA, även om han skönjer en viss tillnyktring efter den 11 september. Likväl hävdar Schwartz att närmare 80 procent av moskéerna i USA i dag kontrolleras av wahhabiter och att texten till fredagsbönerna ofta faxas direkt från de religiösa mörkmännen i Saudiarabien.
[---]
Schwartz berättar en episod som illustrerar det saudiska samhällets dubbelnatur sett i västerländska ögon. En ledande person i det wahhabitiska prästerskapet, Shaykh Saad al-Buraik, hade i en predikan i en moské i Riyadh våren 2002 uppmanat palestinierna att ta judiska kvinnor som slavar när de väl besegrat Israel. Schwartz citerar ur predikan: "Muslimska bröder i Palestina, ni skall inte känna barmhärtighet eller medkänsla gentemot judarna, deras blod, deras pengar eller deras kött. Deras kvinnor är er rättmätiga egendom. Gud skapade dem för er. Varför tar ni inte de judiska kvinnorna till slavar?""

Det verkar vara en medveten strategi från saudiernas sida att sprida sin mordiska ideologi, bla genom att fiansiera moskéer, på olika håll runt om i världen. Läs mera om detta på Ramberget.com.
Västerlandets törst efter olja finansierar vår egen kulturs undergång. Skall man skratta eller gråta?


Metro Svt SR Nm

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

"Win/win situation" för Sverige! Och Europa så klart.
Nu dröjer det inte länge förrän alla européer blir tvingade att be mot mekka med ändan i vädret i tid och otid....

MS sa...

Det är ändå en viktig markering mot DO och de lättkränkta individer som ser det som en inkomstkälla att stämma sina medmänniksor som dessutom har tagit emot dom när dom kom i hit i sin "nöd". Otack är svenskarnas lön.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Snart är vi mussar allihopa. :(

Anonym sa...

Klart vi inte är mussar snart. Vi måste alla arbeta på att stoppa islamiseringen.

Ann-Marie sa...

http://www.do.se/sv/Om-DO/Stamningar-och-forlikningar/
Wow, det verkar vara “big business” att stämma via DO nuförtiden!

Knute sa...

Köpenhamn: Invandrare angriper hemlösa med stenkastning

http://www.oikonea.org/component/content/article/49-perkm/151-indvandrere-angriber-sarbare-danskere-med-stenkast.html

LP sa...

Den alltid lika alerta bloggen Muslimska friskolan rapporterar om den Saudiska synen på omvärlden:

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/03/officiella-saudiska-larobocker.html

Ikonoklast sa...

Det tydligaste tecknet av allt på islamiseringen:
Göteborgsmoderaterna sviker demokratiska ideal när de nominerar en islamist

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.