11 mars 2010

Läppstift på en jihadist...

Hon hoppade av skolan när hon var 16, gifte sig med en man dubbelt så gammal som hon, pratade med sina katter, körde i fyllan, var skild två gånger. Någon av dessa faktorer måste ha varit anledningen till att hon ville döda en svensk konstnär som ritat en hund med mohammedhuvud?
För det kan väl inte bero på Fredens Religion?

Pressen är desperat att hitta en anledning till att fallet med Colleen LaRose inte ska sammanknippas med Islam
Los Angeles Times rapporterar att anledningen inte var klar och ändå inleder de artikeln så här:

Via e-post, YouTube-video, falska resehandlingar och en brinnande önskan att döda, eller själv dö under försöket, medverkade en medelålders amerikansk kvinna från Pennsylvania till att rekrytera ett nätverk för självmordsattacker och andra terroristhandlingar i Europa och Asien, enligt en federal grand jurys åtal i tisdags.

Colleen R. Larose, som kallade sig "JihadJane," var så inriktad på att utkämpa jihad, sade myndigheterna, att hon reste till Sverige för att mörda en artist på ett sätt som skulle skrämma "hela Kufar-världen".

Med blont hår och blå ögon, skröt den 46-åriga kvinna över att hon kunde resa överallt utan att bli upptäckt. I ett e-postmeddelande stoltserar hon med att det var "en ära och glädje att dö eller döda för" jihad eller heligt krig. Bara döden kan stoppa mig nu när jag är nära målet!
Artikeln rapporterar emellertid inte att Larose var en konvertit som firade halshuggning av otrogna och medverkade på Revolution Muslim som stöttar henne.

Hur kan man ens ifrågasätta vad hennes motiv var?

Man kan naturligtvis säga om henne detsamma som om mördaren vid Fort Hood, att hon inte är riktigt klok och att det uppenbarligen är enkelt att rekrytera den sortens människor till jihad. Men det är den islamiska politiska doktrinen som gav dem båda en fiende att ge sig på och ett "fri-kort" att döda.
Att påstå att Larose bara är en tokig kärring, är att falla till föga för den fega politiska korrektheten. Hon är en arg, hatfylld människa som anammat en ideologi som tillåter att hon dödar andra. Det finns många som hon!

Läs mera på Verum Serum

9 Kommentarer:

Gammelsvensk sa...

Svensk media var väldigt måna om att i varje nyhetssändning igår, berätta att det nu var konstaterat att vem som helst kan vara terrorist. Underförstått, "ni ska inte komma och påstå att det måste vara muslimer!"

Arlav sa...

"Hon är en arg, hatfylld människa som anammat en ideologi som tillåter att hon dödar andra.
Det finns många som hon"
- Ja, cirka en miljard...

MS sa...

Ja, om man är en svårt störd individ som hatar allt och alla så är nog Islam det uppenbara svaret på ens böner. Allt blir tillåtet och man har stöd av en sagobok som uppmanar till våld. PK-media förnekar sig dock aldrig. Jihad-Jane är bara en kugge i hjulet. Media pratar inte lika högt om hennes kumpaner från MENA. Jag tror även att den enda orsaken till att vissa tidningar publicerade Rondellteckningen var just p g a att det var en vit kvinna som var frontfigur.Hade det varit en "Jihad-Hassan" så hade dom nog inte varit lika pigga.

Ann-Marie sa...

Att hon hoppade av skolan vid 16 bevisar bara att hon passar bra med resten av dom ignoranta terroristmusslorna.

Ann-Marie sa...

http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-dodsskjuten-i-afghanistan-1.1059994
Kan någon förklara varför en “svenska” är och hälsar på släkten i Afghanistan?
Som sagt, kan man åka på semester till ett land som man “flytt” ifrån är man absolut ingen som helst flykting!

uncle sam sa...

Det är inte vi islamkritiker som är rädda för islam, det är media som är rädda - livrädda!

Varför tvivlar media på uttalade jihadisters motiv, när man inte för en sekund ifrågasatte motiven hos 70-talets vänsterterrorister i Tyskland och Italien? Både då och nu är ju motiven klart och tydligt uttalade av våldsverkarna själva? Gammelmedia är i sanning skakiga inför islam och dess biverkningar...

Anonym sa...

Finns det någon islam-konvertit som inte är personlighetsstörd?

Ann-Marie sa...

Anonym; förmodligen inte, det är nog därför man konverterar. Hjärncellerna har fått kortslutning och så tror jag dessutom benhårt på att vätesuperoxiden dödar hjärnceller ;o)

KLARTEXTEN! sa...

Välformulerat!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.