03 mars 2010

Den inre fienden: rövare och banditer härjar OsloRånrekord i Oslo. Polisen står handfallen och släpper rånare som tas på bar gärning. Turistkarta över Oslomabad från Hodjas Blog

I Holland vågar en borgmästare ta bladet från munnen: "Engagemanget i Afghanistan diskuteras och det ska användas stora summor på Joint Strike Fighter-flygplan, men hur är det med de marockanska ungdomskriminella som terroriserar lokalsamhället? De är den inre fienden som ingen bekämpar." document.no

Rånarna besjälas ofta av jihad. I våra välfärdssamhällen är det inte direkt fattigdom som motiverar dem. Samma islam i Skandinavistan som i Afghanistan och Pakistan.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, tragiskt at det går sånn med våre land.

Knute sa...

Pas på røven i Mallahmö!

Gad vide om det nytter at man(d) ifører sig burka, hijab eller niqab når man krydser Bron?

Når kulturberigerne har overstået det mere rutineprægede røveri er det tid til lidt adspredelse – af balder. Kønnet er lige meget, for når man kun kan tælle til 1 tager man det første hul, regnet fra nakken.

Sydsvenskan: "Han har varit aktiv i ett kommunalt projekt för att motverka sociala orättvisor. På fredagen ställdes han inför rätta för att tillsammans med vänner ha kidnappat och våldtagit en ung man. Samma dag åtalades han för både misshandel och stöld."

http://hodja.wordpress.com/2010/03/09/pas-pa-r%C3%B8ven-i-mallahmo/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.