05 mars 2010

Tänk om han inte är riktigt klok?


I en Esquire on-line artikel den 10 juni, 2009, frågade Charles P. Pierce "Vad händer om Obama är från sina sinnen?"

"Lyssna på honom. Han talar i vad som verkar vara en tungomålstalande störtflod av frågor. En ny plan varje vecka, utslängd innan vi ens smält den tidigare. Han rör sig för fort för att vi ska kunna följa honom. Han talar ett eget språk, för sig själv, så som galna människor gör...."

Relativt tidigt inom administrationen, var det frestande att tro att Obama kanske var lite övernitisk i sin strävan att genomföra sin agenda, men galen? Näe ... vår president? No way.

Kanske är det dags att ställa frågan igen.
Efter att i 14 månader ha fört en hänsynslös politik vad gäller vårdreform; efter att den helt klart förkastats av det amerikanska folket; i efterdyningarna av betydande valförluster i New Jersey, Virginia, och Massachusetts; efter att man visat honom att planen överskrider budget med 1 till 2 triljoner dollar , fortsätter han att insistera på att driva igenom den på ett eller annat sätt.

I onsdags, 3 Mars, 2010 gjorde han det återigen klart att han kommer att göra allt som krävs för att något (vad som helst) ska antas.
Hans logik, om man kan kalla det så, är en variant av samma sak som han sagt i 14 månader.
Vi måste avsätta 1 till 2 triljoner dollar till ett nytt program som ger rätt till kompensation (samtidigt som befintliga program driver oss till fattighuset), så att han samtidigt kan:

1. Försäkra miljontals fler människor.
2. Minska underskottet.
3. Sänka kostnaden för sjukvård.
4. Spara pengar för individer, familjer, företag och regeringen. Alla kostnader kommer att gå ner.

Ingen, som för ett ögonblick ägnar det en tanke, tror på det.

Pierce säger återigen, "Han talar ett eget språk, för sig själv, som galna människor ....."

Det verkar bara finnas två möjligheter, antingen är Obama "galen", vilket innebär att han bevisligen är avskild från ens en gnutta av verkligheten, eller så försöker han listigt att köra över resten av oss genom att stå framför oss med hakan upplyft och allvarligt förkunna för femtielfte gången någonting som vi alla vet är ren dynga.

Jag kan inte tänka mig någon tredje möjlighet.

Vad som är ännu mer oroande är att hittills har alla Demokratiska senatorer och de flesta Demokratiska ledamöter i kammaren accepterat denna katastrof genom att rösta för den.

Har de alla en skruv lös?

American Thinker.

5 Kommentarer:

robban sa...

finns oroväckande gott om bilder på den uppsynen har har på bilden ovan, nätet är nerlusat av dom ju. jaja jag står fast vid att han blir avsatt inom ett eller två år.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

När han har utsett en häst till senator, då vet ni...

Vivian sa...

Galen eller Marxist, vad är skillnaden?

Anonym sa...

Är det fel att vilja ge människor rätten till vård? Personligen tycker jag att den som är döende bör få hjälp, vare sig han är förmögen eller ej. //Jimmy

Berit sa...

Jimmy, om du vill veta hur det egentligen ligger till
läs här

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.