29 mars 2010

Tjetjeniens svarta änkor slog till igen

Bild: En av de tjetjenska svarta änkorna under barnmassakern i Beslan. Från AntiJihad Norge:

"Någon gång i framtiden, om en 50 till 100 år eller så, kommer man att kunna tala om de oskyldiga offren för terrorism i väst som man nu gör i Ryssland. Men då måste först den generation av västeuropéer och amerikaner som överlät sina länder till islam ligga i graven.

I de tidiga morgontimmarna den 29 mars 2010 smällde det på två tunnelbanestationer i Moskva. När detta skrivs antyds att det totala antalet döda är ett trettiotal. Enligt de ryska myndigheterna var det två självmordsbombare som stod bakom, och Moskvas borgmästare hävdar att i båda fallen var det tal om kvinnor. Det förefaller inte osannolikt, snarare tvärtom. Ganska många av de muslimska terrordåden i Ryssland har utförts helt eller delvis av kvinnor.

De kallas ofta "Tjetjeniens svarta änkor", änkor eftersom deras män kan ha dödats i kriget mot ryssarna och svarta därför att de som de dödsänglar de är gärna går klädda i svart. Dessutom tillkommer naturligtvis hänvisningen till den giftiga spindel som också kallas svart änka.

Från Vlad Tepes, en strategi för stoppa dessa attacker på civilisationen:9 Kommentarer:

Knute sa...

Det var kanske en annan bok som också skulle förbjudas?

Rusland har føjet Adolf Hitlers selvbiografi “Mein Kampf” (“Min Kamp”) til en liste over bøger, der er forbudt på grund af deres ekstremistiske indhold, oplyser den russiske statsanklager.

http://hodja.wordpress.com/2010/03/27/der-var-maske-en-anden-bog-der-skulle-forbydes/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom får gärna som Geert Wilders har förslagit även lägga till koranen på den listan av svart-listade böcker.

Anonym sa...

very good, it will happen again til the north causus is free from sick russia

Gurli sa...

Ja, tjetjenerna har ju inte blivit våldtagna i tiotalet år av ryssarna...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
LP sa...

F-n vet om jag vil att man skall förbjuda Mein Kampf och koranen. Förbjuden frukt smakar bäst.

Däremot bör man behandla dem som det de är och vädra igenom dem med ordentliga diskussioner och analyser. Detta vågar man än så länge bara då det gäller Mein Kampf. En ärlig och öppen debatt om koranen är väldigt svår att föra så länge religionsstämpeln skyddar den.

Anonym sa...

Förbud och förbud, vad hjälper det när svenska politiker struntar i att de muslimska flyktingarna som väller in och utarmar landet skapar allt värre spänningar till etniska svenskar och andra invandrare? Vem som helst kan ju begripa att detta inte kommer sluta bra. Frågan är väl NÄR blod börjar flyta också i Sverige och KAN politikerna vakna innan dess? Som jag ser det ligger SVERIGES ENDA CHANS att rösta på Sverigedemokraterna i en sådan oväntad omfattning att C, KD och V sparkas ut från riksdagen och SD blir viktigt för de andra partierna som blir kvar... DÅ blir det fråga om helomvändning vad gäller den galna flyktingpolitiken! // Il Padre

Knute sa...

Angrep kafirerna som hämnd

"Dokku Umarov, emiren av Kaukasus, begrunnet mandag hvorfor han ga ordre om terroren i Moskva. Det er to interessante trekk: han omtaler ofrene som kafirer, dvs. ikke-troende. Som sådan er de ikke mye verdt. Videre sier han at de er gjengjeldelse for et angrep på en tsjetsjensk landsby, Arshty, 11. februar, hvor sivile ble mishandlet og drept."

http://www.document.no/2010/04/angrep_kafirene_som_hevn.html

Vivian sa...

Anonym:
"Frågan är väl NÄR blod börjar flyta också i Sverige och KAN politikerna vakna innan dess?"

Jag tycker att det värkar flyta rikligt med blod, svenskt blod, men kanske det är det nya "herrefolksblodet" du tänker på.

Ja, då kommer hela 7-partiet plus MSM media att kasta sig ned på knä, med huvudet mot Mecca, och ropa: " Allah, Olja Förlåt!", varefter dom inför stening av svenskar efter fredagsbönen för att visa sin goda vilja och för integreringen, förståss.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.