30 mars 2010

Tolerans av intolerans

Sverige var känt utomlands för "Vackra flickor, midnattsol, Volvo, köttbullar, ABBA och Ingmar Bergmanfilmer. Nu är det antisemitism!

Jag blir allt oftare tillfrågad om vad som egentligen pågår och mer och mer kan man läsa på olika engelskspråkiga bloggar om Malmö och situationen där.
Malmö ger Sverige dåligt rykte.

Hate crimes are driving jews out of the city.
Muslim hate crimes in Sweden
Sweden, A new hotbed of hatred?


och många, många fler.

De skandinaviska länderna försöker framstå som så öppna och toleranta, men det är på tiden att man kallar det för vad det är.
Våldet och trakasserierna mot judar i Skandinavien utförs till största delen av unga muslimska män. Värre än det är emellertid den nonchalanta reaktion som myndigheter i dessa länder visar.
De lokala ledarna är rädda för att förolämpa och reta muslimer.
Jag kan inte tänka mig att det beror på något annat.

De har tillåtit sin egen inhemska judiska befolkning att utsättas för förföljelse av en immigrantgrupp, som ges fria tyglar att demonstrera sitt urgamla, indoktrinerade hat av judar.

Det är inte alla muslimer som är engagerade i detta. Mestadels är det unga lymlar och varför ingriper man inte mot dessa odågor som begår brott och utvisar dem eller låser in dem? Det skulle förbättra vissa bostadsområden avsevärt.
Europa i stort är på väg tillbaka till 1930-talet och precis som då finns det inga ledare som är modiga nog att stoppa det.
Problemet ligger hos de politiska ledarna alltifrån borgmästare till lagstiftare till premiärministrar, tillsammans med alla dessa tomma tunnor som sitter på platser i Strasbourg.

Hur kan de tillåta det som händer judarna i Europa?


8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Ja inte är det detta man vill att Sverige och i mitt fall även Malmö, ska bli känt för! Jag föredrar ABBA, sill och Volvo etc. över musslor som bär sig åt som svin på svensk mark.
(Nu får jag be svinen om ursäkt för dom är snälla och trevliga djur i jämförelse med musslor.)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Om dom undrar vad som pågår så får du väl berätta för dem att Sverige numera är ett muslimskt land helt enkelt.

MS sa...

I dagens tidningar så står det att Svenska Kyrkan fortsätter att tappa medlemmar men att det strömmar nya medlemmar till moskéerna. År 2000 fanns det 90 000 praktiserade muslimer i Sverige. Nu är det 110 000 st. Det är en ökning med 22 % på 10 år. Jag tror att detta är lågt räknat men precis som RobinS säger så kan du svara att Sverige håller på att bli ett kalif och det är därför antisemitismen blommar som aldrig förut. Släpp mussarna fria det är valår….

Ann-Marie sa...

http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1685&Itemid=114
Man kan byta ut Holland mot Sverige..... same ol’ story.

Anonym sa...

Vet ej om det är OT men se på Libanon en gång ett kristet land och de valde västerlänsk syn på invandring, se hur det gick nu är det muslimerna som bestämmer......

//Signature

LP sa...

Jag kan å det varmaste rekommendera radiodokumentären "Mohammed tur och retur".

Den ger en skakande bild av islams destruktiva politiska kraft "in action" i Sverige idag.

Hittade en bra kommentar som en lyssnare gjort till dokumentären på ett forum, citat:

"Har inte någon uppfattning om den speglar verkligheten. Däremot var det en synnerligen intressant och välgjord dokumentär om en uppenbarligen mycket intelligent ung man som gör en mental resa.
Beskrivningen av hans klockrena kognitiva dissonans med efterföljande panikångest när den islamistiska indoktrineringen krockar med hans nyfunna baskunskaper inom naturvetenskap och västerländsk filosofi är rentav rörande."

sign "Nötkött" på:
https://www.flashback.org/t927309

Ladda ned eller lyssna på dokumentären "Mohammed tur och retur" här:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=909&artikel=2862319

Vivian sa...

Har ni lagt märke till, att Danmarks judar inte är lika trängda, som de svenska och norska?

Det kanske beror på, att vi inte har en regering, som hetzar mot Israel och zionismen.

Knute sa...

Nog så riktigt, Vivian. Danmark är ett lysande undantag omgivna av sådan appeasande grannar som Sverige, Norge och även Tyskland.

"Jewish community leaders in Berlin expressed alarm Tuesday over anti-Semitism in the German capital following two attacks on the public transport system."

http://europenews.dk/en/node/30934

och

Germany insists on privileged partnership for Turkey
http://europenews.dk/en/node/30933

dock:

German Teachers’ Association: Turks Must Assimilate

"This is a refreshing change from the usual tales of Western dhimmitude and appeasement. In a response to recent inflammatory remarks by Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan, the German Teachers’ Association spoke out with notable political incorrectness."

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/german-teachers-association-turks-must.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.