11 mars 2010

Varför är det så bråttom med att genomföra president Barack Obama reform för socialiserad sjukvård?


Anledningen är att han och hans listiga administration inser vissa grundläggande sanningar:

Det amerikanska folket, på grund av sin ofattbara godhet och tillit, köpte grisen i säcken under 2008.

De ville så gärna tro att Barack Obama var bättre och annorlunda än de andra från ultra-vänstern, att de helt enkelt trodde på hans ord.
De ignorerade det han skrivit i sina böcker om att han inte tycker om vita.
De ignorerade han tysta accepterande av de hysteriska anti-amerikanska kränkningarna som minister Jeremiah Wright spydde ur sig.

De ignorerade hans vägran att förklara och redovisa för flera år av sitt liv som student.
De ignorerade hans ultra-vänstern-engagemang som "community organizer" och senator i Illinois.

Det amerikanska folket ignorerade hans totala avsaknad av akademisk dokumentering som student och lärare och att han inte erhållit något stipendium, fast det hävdades att han var en framstående student.

Nu börjar det amerikanska folket vakna till sanningen. Barack Obama är en *super sympatisk vänster-radikal som inte tycker om Amerika, som gulle-gullar alltför mycket med terroristledare i Mellanöstern, mycket mer än vad som kan skyllas på oerfarenhet och så till den grad att det motverkar vårt eget lands intressen och ruinerar vårt förhållande till våra allierade kanske för all framtid.
Det amerikanska folket har redan vaknat till insikt om sanningen att "stimulus-pengarna"- en bra idé i teorin - egentligen var en enorm muta för Demokraternas intressegrupper och på intet sätt ett försök att hjälpa alla amerikaner.

Nu inser amerikanen att ObamaCare i stort sett betyder att varje gång han är sjuk eller skadad, ska han kontakta en kontorist från Vägverket som kommer att instruera läkaren om vad han kan och inte kan göra.

Det amerikanska folket inser redan att Obamas prat om att sänka vårdkostnaderna samtidigt som man skapar större täckning och byråkrati är en myt, ett löfte om något som aldrig varit realistiskt och som aldrig kommer att hända - en byråkrati kan aldrig sänka kostnaderna i ett fritt samhälle. Antingen ökar kostnaderna eller så försvinner det fria samhället.

Det är svåra tider .. Mrs Hillary Clinton, vår statssekreterare, har gett Iran klartecken att skaffa kärnvapen, ett fullständigt svek mot nationen. Nu står vi inför en förödande förlust av frihet här hemma när det gäller vården. Detta kommer att läggas samman med ursäkten att våra liv måste kontrolleras för att "skydda oss" från den globala uppvärmningen orsakad av människan, vilket i sig är ett bedrägeri

Obama vet att amerikanerna börjar ta sitt förnuft till fånga och att de kommer att stoppa honom, om han inte skyndar sig att begränsa friheter. Det är hans brådska gentemot våra möjligheter. När friheten går förlorad, är Amerika förlorad. Vakna, älskade Amerika.


-------------
Ben Stein beskriver Obama som *"super likeable" vilket jag inte alls kan se. Jag tycker att hans attityd är kylig och obehaglig, men Stein kanske försöker vara vänlig.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Och skatteverket ska kontrollera att ALLA har försäkring för annars blir det böter!

Anonym sa...

Va är allt sant i vad du skriver Berit?
Tänkte mest på hillary att iran får skaffa kärnvapen och måste man kontakta en ifrån vägverket om man bli sjuk?

//Signature

Berit sa...

Signature, tro ingenting av vad jag säger om det inte överensstämmer med något du redan vet är sant! (smiley face är på plats här )eller har kontrollerat!

Detta yttrade H. Clinton för en månad sedan:
"US Secretary of State Hillary Clinton said her country has no plan for military action against Iran over its nuclear program, in a television interview broadcast on Wednesday.
"Obviously, we don't want Iran to become a nuclear weapons power, but we are not planning anything other than going for sanctions," she told al-Arabiya television."
Kontoristen från vägverket är mest en liknelse om hur det kommer att fungera när allt går genom en statlig byråkrati.

Ann-Marie sa...

Amerikanska skatteverket kommer att bli ännu mäktigare:
http://www.washingtonexaminer.com/opinion/blogs/beltway-confidential/16500-more-IRS-agents-needed-to-enforce-Obamacare-88458137.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.