06 mars 2010

Vem är den största terroristen?


Mosab Hassan Yousef är son till en av grundarna av Hamas och har hjälpt israeliska säkerhetsstyrkor att arrestera medlemmar av Hamas.
Han har konverterat till kristendomen och under tio års tid arbetat tillsammans med Shin Bet, en israelisk kontraspionage-grupp som arbetar med inre säkerhetstjänst.

I samband med att han utgivit en ny bok, "Son of Hamas," gav han en 50-minuter lång intervju, dit han anlände i skydd av säkerhetsvakter.
Han sparar inte på orden då det gäller Hamas och islam och påstår att de lever i medeltiden.
"Islam," säger han, "är en religion som lär människor att döda.
Det är inte en fredens religion. Den största terroristen är Koranens Gud. Jag vet att detta är mycket farligt att säga och att det kommer att väcka anstöt hos många människor, men ju mer du följer instruktionerna från profeten i islam och islams gud, desto mer identifierar du dig med terrorister. "

Yousef har arbetat för att förhindra dödandet bland palestinier och israeler och hans familj har därför förskjutit honom.
Själv är han övertygad om att hans far älskar honom, men Yousef skyller faderns avståndstagande på koranen.
"Koranens gud försöker skala av människorna all medmänsklighet. Muslimer är bra människor men deras gud är absolut förkastlig."

Han startade sitt arbete för Shin Bet sedan han själv arresterats och såg hur brutalt Hamas hanterade sina fångar.

Han säger också att Hamas inte klarar av att leda ett folk och att hans eget arbete kommer att leda till förbättringar för kommande generation.


3 Kommentarer:

KLARTEXTEN! sa...

Bra inlägg!

Optimus sa...

Ja han är jättebra, jättebra på att få en rejäl inkomst av judarna och bo lyxigt. Han är också jättebra på att leva ut sina luster i Storbritanien och han trivs mycket bra i nattklubbarna där. Dem som riktar falska anklagerser mot Islaam och pratar emot den religonen gör det antingen av okunskap eller för att söka någon nytta i denna värld.

Berit sa...

Optimus, du tror väl inte på allvar att Mosab Hassan Yousef som växt upp inom Hamas-rörelsen och Islam inte vet vad han pratar om? Och att vi hellre ska tro på dig?
Och varför missunnar du honom att ha kul?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.