08 april 2010

Afghaner kontra tjetjener kontra kosovoalbaner etc.

Bild: Sandholms asylcenter i Danmark.

För något år sedan försökte "autonoma aktivister" storma Sandholmslägret och klippa hål på stängslet. Syftet med aktionen var att bekämpa "rasism". Ett löjeväckande tilltag när invånarna har sin fulla frihet att komma och gå som de vill.

Asylcentra fulla av kriminella psykopater, berättar Oikonea Nyheder:

I eftermiddags gick Sandholms asylcenter åter amok i en orgie av våld. Centrets 700 asylsökande håller tätt ihop i grupper efter nationalitet: afghaner, tjetjener, irakier, iranier, somalier och så vidare. De stora gäng-spänningarna utlöstes i dag, då en person skulle demonstrera sin överlägsenhet och naturliga rätt till resurser, vilket togs illa upp av de andra närvarande. Resultatet blev att inom en minut var mer än 100 asylsökande - främst afghaner och tjetjener som alltså kom till detta land med motiveringen att de inte gillar strider - i blodiga slagsmål. Flera av de i-Danmark-integrations-intresserade-unga-männen hade förberett sig för tillfället genom att beväpna sig med knivar, och tills vidare rapporteras det att 4 är sårade och en är mördad.

Trots att det på Sandholm varit många angrepp och konflikter mellan de krigande grupperna av asylsökande, och därmed mer än tveksamt om det är en bra idé att släppa in sådana våldspsykopater i det danska samhället, utnyttjade Röda korset omedelbart våldsorgien som en förevändning för att Danmark ska spendera ännu mer pengar på asylsökande från muslimska länder, som Röda Korset naturligtvis ska administrera: "Det måste byggas fler centra," var generalsekreterare Anders Ladekarls reaktion.

8 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mångkultur är spännande. Vem behöver 24 och CSI när vi har våra kulturberikare?

MS sa...

Hmmm. Jag undrar vad den gemensamma faktorn kan heta? Kan den börja på Is och sluta på lam? Vi får nog fråga de lärde i Lund eller SnickeSnacki.

Naivtive sa...

"Ladekarl" är ju ett namn som skapar konstiga signaler, i alla fall att ta på allvar. Men att han befinner sig i asylindustrin och tjänar pengar på den köper jag. trovärdigheten ligger i samma paritet som Bengt Vetbästerberg. Att slänga ut våldspsykopaterna dit de hör hemma är ju inget alternativ för en som drar in stora kulor på det som verkar vara den mest lukrative branchen för närvande.

Ann-Marie sa...

Det hela är ju “big business” för alltför många som skrattar hela vägen till banken på skattebetalarnas bekostnad.

vinterbadaren sa...

Ställ upp mot islamiseringen av Sverige! Visa din avsky i Göteborg nu på söndag 11/4.

http://www.keillerspark.se

Anonym sa...

Att det ska vara så jävla svårt för politikerna i Europa att begripa vad islam handlar om. Uppvaknandet kommer att bli jävligt obehagligt kan jag lova.....Blodsven

Knute sa...

Demonstration mot bygget av en ny jätte-moské på Hisingen i Göteborg på söndag kl 12.00 vid byggplatsen, Myntgatan 8.

"Det ska bli demonstration på Rådhustorget i Landskrona på söndag samtidigt av Nationaldemokraterna. Verkar som APA kommer motdemonstrera så det blir säkert bråk.

Dom kommer väl slå sönder hela centrum och gapa om att reclajma Landskrona från nazisterna och inga fascister på våra gator. Om det i detta kaos även skanderas ett och annat allahu akhbar är väl bara att vänta."

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=8659&cpage=1#comment-7033

Knute sa...

Öland: Flyktingmottagning full med aggressiva ensamkommande

http://politisktinkorrekt.info/2010/04/11/flyktingmottagning-full-med-aggressiva-ensamkommande/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.