24 april 2010

Arizona

Staten Arizona har stiftat en lag för att försöka stoppa illegala invandrare, som väller in i staten. Man beräknar att Arizona har runt 460,000 illegala och de obebodda, ogästvänliga gränsområdena är som en öppen korridor för knarksmuggling och invasion.

Lagen innebär i stora drag att alla är skyldiga att bära med sig dokumentation om att de lagligt befinner sig i landet.
Arizona, som är den stat som har mest problem med illegala, har tröttnat på att redan existerande federala lagar inte tillämpas och att staten lämnas att ta hand om problemen och sedan kritiseras.

"Vi ska naturligtvis ha immigration men det måste ske på ett moraliskt och lagligt vis och inte som nu när det förstör olika sektorer av industrin."
"Arizona har tålmodigt väntat på att Washington ska ta tag i problemet men årtionden av oföretagsamhet har skapat en farlig och oacceptabel situation. "

Kriminalitet från Mexiko har översvämmat Arizonas gränsstäder och både Republikaner och Demokrater har vägrat befatta sig med immigrationsfrågan på ett vettigt sätt. Båda partierna har ansett det viktigare att fjäska för röster, än att ta ansvar för människors säkerhet.
Politikers främsta skyldighet är att skydda landets medborgare och inget annat får gå före det.

Först var jag lite misstänksam över att lagen skulle ge polisen alltför mycket auktoritet, men efter att ha läst förslaget där " skälig anledning" måste anges tror jag att det kommer att fungera.


Ledaren för National Coalition of Latino Clergy and Christian Leaders Legal Defense Fund, säger att "miljoner av Latinos är chockade och kommer att stämma Arizona"
Mexikos president är visst också upprörd liksom Obama, som kallar lagen "oansvarig" och att den "underminerar rättvisa".

Det enda som är oansvarigt är att man inte för länge sedan sett till att gränsen är vattentät. Att hävda att man måste ha bestämmelser om hur man ska ge asyl till de som redan är här, innan man stänger gränserna är fullständigt bakvänt. Stäng gränserna och fundera sedan. Under tiden sparkar man ut alla som begår brott.

Lagen kommer förmodligen att fungera så tillfredsställande att problemet med de illegala aktiviteterna flyttar till andra gränsstater, som i sin tur måste skärpa bestämmelserna.
Under tiden kommer Obama att driva problemet med illegal invandring för att splittra landet ytterligare och fortsätta att knuffa det över ruinens brant.5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Bilden visar tydligt vad dom illegala tycker om lagar, regler och förordningar. För att inte tala om hur dom är i majoritet i fängelserna. Alldeles för många av dom har problem med att hålla sig inom lagens råmärken.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Latinos verkar vara samma sorts apor som arabernaav döma av bilderna.

Enoch sa...

Den här länken säger allt:

http://www.lapdonline.org/top_ten_most_wanted

Tony sa...

Vänsternissarna sitter och beklagar sig över USA över detta, hur hemska de är när de vill slippa brottslighet.

Jag undrar varför vänsternissarna tycker om brottslighet?

Knute sa...

Border disorder: Arizona deputy shot in desert

http://michellemalkin.com/2010/04/30/border-disorder-arizona-deputy-shot-in-desert/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.