03 april 2010

Bara ett exempel

Detta är Congressman Hank Johnson som ställer frågor till Admiral Robert Willard angående militärens planer att flytta trupper från andra ställen i världen, till den existerande militärbasen på ön Guam, USAs västligaste territorium.
Hank Johnson är från ett av distrikten här i Atlanta och vann över Cynthia McKinney som är mest känd för att klippa till en polis med sin telefon, eftersom han inte kände igen henne. McKinney var The Green Party kandidaten i senaste valet.

Den ena knäppskallen avlöser den andra tydligen. Nu ska det sägas till Johnsons försvar att han sedan länge lidit av sviterna från hepatitis men om han "lider" så här mycket kan man i så fall fråga sig vad han gör på jobbet?
Den här videon är inget skämt och vi betalar Johnson en lön på 175,000 dollar per år. Johnson och hans likar är de som är ansvariga för sjukvårdsreformen!
Kommer ni ihåg den flytande ön i Avatar?
Vi önskar er en God och Glad påskhelg och vad ni än gör, träng inte ihop er många på samma ställe. Då kan jorden tippa!

3 Kommentarer:

robban sa...

lite kul ju att han kan göra sig till totalt åtlöje över en skitsak :) att han sen har en sjukdom som gör han till en nedknarkande lallare ursäktar inte ett sådant uppförande. sen om man ser hur befolkningen i atlanta ser ut så ser man att folk röstar på färgen och inte personen. vad som kan utläsas av det håller jag inne på :)

Ann-Marie sa...

Det här är ett praktexempel på hur usla politiker överlag är i alla länder... och sådana väljs att “styra” över oss. “Heaven help us all!"

Vivian sa...

Det sägs. att Obama-administrationen jobbar hårt med att genomföra rösträtt för insatta, och at ge amnesty till illegala immigranter, innan valet.

Tja, vad ska han göra, det är väl inga anständiga människor, som vill rösta på honom igen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.