12 april 2010

Barnamord

En 13-årig flicka i Jemen dog sedan hon bundits och våldtagits av sin 10 år äldre make, fyra dagar efter giftemålet.
Brudens mamma, Nijma Ahmed, 50, sade att strax innan hennes dotter förlorade medvetandet beskrev hon hur hennes 23-årige make hade bundit henne och tvingat sig på henne. Hon förblödde några timmar senare. Enligt en rättsmedicinsk rapport hade hennes vagina och ändtarm slitits sönder, vilket gjorde att hon avled.

Från Times of India
---------------
Händelser som denna hittar vi ibland i andra kulturer också, inklusive vår egen. Här kallar vi det våldtäkt och sänder skyldiga män till fängelse för lång tid, där de får spela den kvinnliga rollen för män som är starkare än de är. Men i Jemen deklarerade en grupp av landets högsta islamiska ledare att de som förbjuder barnäktenskap är avfällingar.
I februari förra året, stiftade man en lag som satte lägsta ålder för äktenskap till 17 år, men den upphävdes och skickas tillbaka till en parlamentarisk kommitté för granskning, eftersom vissa lagstiftare kallade det o-islamiskt . I islam är straffet för apostasi döden.

Sedan ställer sig muslimer frågande till vad vi har emot deras religion.
7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Men visst är det väl en fantastisk religion?! Var annars kan gamla gubbar “sätta på” oskyldiga små flickor utan risk att bli satta i fängelse för pedofili?

Gammelsvensk sa...

Det här är så ruggigt så jag mår skitdåligt varje gång jag läser om det. Varför står inte hela den civiliserade världen upp emot detta?

MS sa...

En sinnessjuk våldsam sekt ger våldsamma och sinnesjuka anhängare. Svårare än så är inte ekvationen. Europa är en förlorad kontinenet.Våra idioter till politiker har importerat grogrunden för vår undergång i miljontals. Vilken kontinent ska "fredens religion" förstöra härnäst? Det börjar bli tunnsått med dhimmis som ska försörja dom. Speciellt när oljan tar slut. Dom verkar inte ha förstått uttrycket " Man biter inte den hand som föder en"

Scandinav sa...

Katastrof!Hur kan så många i Sverige inom vänsterrörelsen gulla med dessa alldeles för stora horder av folk som inte ens lämnat apstadiet!?

Anonym sa...

Jag pratade med en somalisk kvinna igår - jag reagerade nämligen på det sätt hon öppet och demonstrativt visade sin motvilja mot en väldigt lugn och fredlig kopplad knähund som gick förbi henne på trottoaren. Hon sa till mig lugnt och bestämt 1) Du är rasist. 2) Du ska respektera islam.

En vanlig dag i Malmö...

JohannaV

Ann-Marie sa...

Scandinav: Nu ska vi inte vara stygga mot apor. Dom är mycket mer civiliserade!

Ann-Marie sa...

JohannaV: Vi är numera stämplade som rasistfascistnazistislamofober.
Det är bara till att vänja sig vid det epitetet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.