02 april 2010

Dagens citat

Någonting måste vara fruktansvärt galet med en man som är mer oroad över att judar bygger hus i Israel än att muslimer bygger en atombomb.


5 Kommentarer:

Sven Tycker sa...

Eller varför inte vända på det? VARFÖR SÅ OROLIGA FÖR ATT MUSLIMER BYGGER EN ATOMBOMB MEDAN JUDAR REDAN HAR EN - UTAN PROTESTER!

Jag tycker det är självklart att INGEN ska ha någon atombomb. Om Iran verkligen försöker skapa en sådan ska detta stoppas. Och Israel ska tvingas göra sig av med sina.

Berit sa...

Israel är inte något hot mot USA. Israel delar våra värderingar. Israel är en demokrati.
Med eller utan bomb är däremot Iran ett dödligt hot.

Hur skulle det se ut om Israel opponerade sig mot att amerikaner bygger nya hus i Washington DC?

Hur föreslår du att Iran ska stoppas och hur ska man hindra ALLA från att ha atombomb?

Tony sa...

Varför man är orolig för att muslimer bygger en atombomb och varför Israel skall få ha atombomb. Det var en märklig fråga. Det är som att du säger- låt brottslingarna gå runt med vapen, polisen får ju ha vapen.

Det kan inte vara för att islam lär ut att muslimerna skall utrota judarna, att deras domedag inte annars kommer? Att flera islamistiska grupper säger att de vill utrota alla judar? Att Iran har sagt detta vid ett flertal tillfällen?

Jag är glad över att Israel har atombomber, annars skulle arabländerna ha attackerat Israel igen och igen och igen.

Ann-Marie sa...

Håller med Tony, Israel har i alla fall vett nog att inte använda sin atombomb annat än i nödvärn. Och musslorna vet också att Israel kommer att använda den om så skulle behövas, alltså har vi ett “status quo” i Mellanöstern tack vare Israel.

"Sven Tycker" är en “vänsternisse” som har fallit för den Palestinska propagandamaskinen. Dom stackarna har inga skor eller kläder. Men det räcker att “googla” lite: http://www.icsc.org/srch/sct/sct0504/page199.php
http://www.apic-pal.com/earticlepage.php?artid=52

Knute sa...

"Framtiden, när det gäller frihet, demokrati, kapitalism, USA, väst och den lilla staten Israel är sammanflätad till en enda knut. Israel är inte bara en viktig källa för västerländsk teknisk överlägsenhet och ekonomiskt ledarskap - det är också den mest sårbara källan bland all västerländsk makt och intelligens."

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/09/vi-star-och-faller-med-israel.html

Den israelske BioMed Industri:

http://semit.wordpress.com/2010/04/05/biomedicinsk-konference/

Arabere har det bedre under israelsk styre:

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/04/arabere-har-det-bedre-under-israelsk.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.