09 april 2010

De gröna skojarna

Rubriken syftar inte på att Miljöpartiet tog sig in i riksdagen med lögnen att säldöden berodde på miljöförstöring, utan på att de bytte fot och blev EU-anhängare när Lissabon-traktaten skulle antas.

Kanske EU:s samarbete med arabländerna i Medelhavsunionen har bidragit till fotbytet. Många framträdande miljöpartister är ju engagerade i Palestina-grupperna och har goda förbindelser med Mellanöstern.

De försöker ge folk en bedräglig illusion av att må bra genom att känna sig "goda" mot miljö och muslimer. I toppen av miljöpartiet har vi att göra med några rutinerade extremister (se kommentar nedan) som kommit på att deras gröna färg inte alls behöver symbolisera miljö utan något helt annat...

Uppdatering: I höstens kommunalval satsar Miljöpartiet i Härnösand på ”randiga listor” bestående av ”varannan svensk, varannan utlandsfödd”. Mats Skogkär:

"Ingen förvånas väl längre över hur upptagna organisationer med antirasism som bärande ideologisk princip kan vara av människors härkomst, form och färg."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Miljöpartiets ledning på G?

http://neorepublica.com/media/blogs/republica/hamas_green_rifles.jpg

Lotta sa...

Vad anser du dödade sälarna då? Gud? Och vad är syftet med "De gröna skojarn"? Jag fattar inte vart du vill komma? Vilka "rutinerade extremister" hos MP pratar du om och vad menar du med "deras gröna färg" symboliserar vad? Du backar inte upp din text med något som stödjer dina påståenden. Pratar du bara i nattmössan?

Knute sa...

Det var ett virus som låg bakom säldöden.

Under föregivande av att motverka islamofobi ville miljöpartisterna Yvonne Ruwaida och riksdagsman Mehmet Kaplan hindra Säpo från att spana efter terrorister.

Allt talar för att Ruwaida och Kaplan i första hand uppfattar sig som muslimer, inte svenska medborgare.

http://www.dn.se/debatt/sapo-trakasserar-muslimer-och-underblaser-islamofobi-1.568741

Miljöpartisterna Gahrton och Ruwaida deltog i ett stort Hamas-mötet i Köpenhamn, ett arrangemang med över 5.000 deltagare, en samling av islamistiska terrorister, bland andra Leila Khaled, känd för två flygkapningar av israeliska passagerarflyg 1969-70.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2008/05/visst-r-det-yvonne-och-per.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.