29 april 2010

Det här är Alabama, där talar vi engelska


Arizonas modiga steg att kontrollera sina gränser har med rasande fart inspirerat till olika former av aktioner i andra stater, såväl som i Mexiko.
Colderon har, som jag nämnt tidigare varnat sina medborgare för att resa till Arizona därför att de kan bli illa behandlade.
"Illa behandlad" innebär att man kan begära att de visar att de är i landet lagligt!

Taxichaufförer i Mexico City har startat sin egen bojkott där de skriver i bakrutan att "de inte kör gringos från Arizona".

Tala om att kasta sten i glashus!

Amnesty International kritiserar Mexiko för deras extremt dåliga behandling av de människor från Centralamerika som kommer till Mexiko i sina försök att ta sig till USA. Man påstår att det sker med den mexikanska polisens goda minne och att de även deltar i rån, överfall och våldtäkter av de illegala.
Mexikos Interior Department medger att de som kommer från Centralamerika utsätts för övergrepp men att det utförs av kriminella gäng som specialiserar sig på detta.
Amnestys representant säger att underlåtenheten från mexikanska myndigheter har gjort flyktingarnas resa genom Mexiko den farligaste i världen.


Cinco de Mayo ( femte maj) är en stor mexikansk högtid och nu hotar festorganisatörer med att samla skarorna till protestmarscher i 70 städer.
Trots Vänsterns och de illegalas protester planerar National Conference of State Legislatures att introducera en liknande lag i Texas och Georgia de närmaste månaderna.


Guvernörskandidaten i Alabama annonserar i sin kampanj, att om han blir vald kommer körkortsprov bara att ges på engelska i fortsättningen. Det är en fråga om säkerhet, säger han. Folk som kör bil måste kunna läsa skyltar.
För närvarande ges proven på arabiska, kinesiska, engelska, farsi, franska, tyska, grekiska, koreanska, ryska, thai och vietnamesiska.

Enligt Konstitutionen blir man automatiskt amerikansk (U.S.) medborgare om man är född i landet, men vissa politiker i Kalifornien vill nu ändra på det så att om föräldrarna är här illegalt blir barnet inte medborgare och ska utvisas tillsammans med föräldrarna.

"Man ska inte bara kunna promenera över gränsen och ploppa ut ett barn"

4 Kommentarer:

robban sa...

ganska rimliga krav tycker jag. mexico är ju ett kriminellt skithål numera så de ska liksom inte uttala sig.

Knute sa...

Sverige borde göra som Arizona. 400.000 flyktingar på fyra år, som var och en kostar över en miljon om året att försörja. Plus övrig bonus:

"Det finns fler och fler områden i Sverige nu som är helt rensade på etnisk svensk befolkning, förutom Rosengård. Vi kan ta Hovsjö, Gnesta,Bergsjön, Ronna i Södertälje m.m. Gruppvåldtäkter, gäng-kriminalitet, bränder och organiserad brottslighet. Det var något man bara läste om, som hände i USA och i vissa fall i England. För 15 eller 20 år sedan. Idag kan vi konstatera att införandet av detta experiment, med ett mångkulturellt samhälle, har förändrat det homogena Sverige totalt och placerat oss i tätposition, då det gäller samhällets otrygghet och sönderfall. Och samma utveckling finns idag, i stora delar av Europa! De senaste åren har vi kunnat läsa om mer och mer grymma gruppvåldtäkter i vissa tidningar, som ökar enormt med denna mångkulturella tillväxt från utomeuropeiska länder, men som har tabubelagts i media, här i Sverige!
Visst var det bättre förr på Tages tid. Eller hur???

Kommentar av Ingvar

http://canuteocean.blogspot.com/2010/02/do-ratten-till-religion-gar-fore.html?showComment=1272497160733#c2100325930824852938

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

En av Mel Brooks allra roligaste filmer måste vara Blazing Saddles från 72 eller 73. Trots sin ålder en otroligt tidlös film. "Badges? We don't need no steenking badges!!" Mexarna förnekar sig tydligen aldrig.

Knute sa...

Does Obama Bear Some Responsibility for Intimidation of Comedy Central?

President Obama’s speech in Cairo projected a vision of American weakness where people think they can make violent threats and get away with it.

http://pajamasmedia.com/blog/does-obama-bear-some-responsibility-for-intimidation-of-comedy-central/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.