12 april 2010

Jon Voights tal till AmerikaUnder ett år har det amerikanska folket bevittnar den största lögn som iscensatts på ett mycket skickligt sätt av president Obama och hela hans administration. I lögnen ligger en potent aggression som fyller behoven hos människor, som antingen inte har utbildat sig tillräckligt för att förstå angreppen mot oss alla, eller de mycket fattiga och behövande som bör tas om hand.

President Obama ger dessa människor gift, ger dem idén att de har rätt att ta från de rikare, som har levt och arbetat i en demokrati som förstår att kapitalismen är den enda sanning som håller en nation frisk och sund. Nu går lögnen mycket djupt och president Obama har skickligt utbildats i Alinsky-metoden och det är mycket viktigt att varje amerikan vet vad denna metod är.

Det är en socialistisk, marxistisk ideologi och genom att använda den våldtar han denna nation bit för bit, bryter ner vårt försvar och öppnar möjligheter för islamiska extremister. Världen som såg upp till oss som en symbol för hopp och välstånd undrar nu vad som kommer att hända i hela världen när USA håller på att förlora sin makt.

Den del av det amerikanska folket som förstår exakt vad som sker har samlats i tusental, och lovat att försöka hålla ihop som en enhet av kärlek och frihet för alla män och kvinnor, från alla samhällsklasser, och de darrar av rädsla när de befarar, att detta en gång så storslagna land, kommer att bli en tredje-världen-nation.

Det här är den första presidenten som någonsin försvagat USA. President Obama använder sin aggressivitet och arrogans för att föra fram sin egen agenda, mot viljan hos det amerikanska folket, när han i stället borde använda sin vilja och aggression mot våra fiender.

Alla Amerikaner som älskar fred och sanning och säkerheten för vår nation, måste komma ut och gå med i Tea Parties i sina egna stater. Oppositionen kommer att fortsätta sin taktik, de kommer att ljuga och stoppa in sina egna sabotörer bland oss. Alla måste ägna stor uppmärksamhet åt vem som står bredvid dem. Vi kan sålla bort lögnare och uppviglare.

Låt oss alla stå i Guds ljus. Låt ingen skilja oss åt. Vi kan och vi kommer att segra. Gud välsigne oss alla!

~ Jon Voight, 10 april, 2010

10 Kommentarer:

Hobbe sa...

Vilka ser upp till USA förutom Israelkramare??

MS sa...

Skönt att höra att det finns vettiga männsikor i Hollowood och inte bara Laissez faire-liberaler som Sean Penn, Tom Hanks och George Clooney.

Berit sa...

2009 års National Brand Index (NBI) rankade länder efter hur beundrade de var över hela världen och USA hamnade på första plats.
Undersökningen omfattade 20,000 människor i 20 länder.
Besvarar det din fråga Hobbe?

Anonym sa...

"Det här är den första presidenten som någonsin försvagat USA"

Självklart FOX News säger så, de är ju inte direkt kända för 'fair and balanced' bevakning av något demokratiskt. Väntat också att skjuta skulden för åtta år av katastrofal ledning i USA på Obama.

Detta är nya tider, ett imperium som håller på att falla. Efter Bush's förödande tid finns INGEN som skulle kunna rätta till de enorma problemen ens på ett decennium.

Tyvärr är Obama en president vars uppgift är att rädda vad som räddas kan. Något som republikanerna var väl medvetna då dom elegant drog sig undan genom att skicka fram omöjliga kandidater för att slippa röja upp själva.

Det lär bli mycket värre innan det blir bättre. Just my two cents.

/Cheers, Kenta

Ann-Marie sa...

Hobbe: Vilka ser du upp till?

Berit sa...

Kenta, det är Voight som säger det, inte Fox News vilket är den nyhetskanal som har fler tittare än alla andra tillsammans.

Anonym sa...

Hobbe, vill du hellre att Saudiarabien blir världens ledande nation? Det var ett fantstiskt tal och visar att Amerika är en demokrati vilket är mer än man kan säga om SVerige.

Johan sa...

Fox News är också enligt akademiska undersökningar den mest neutrala av de amerikanska nyheterna.

Berit sa...

Robin, jag skippade den senaste. Den var lite väl.....ja, du vet.

Anonym sa...

Obama är kanske inte så bra men Voights tal saknar sakliga kritiken. Han låter paranoid.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.