20 april 2010

Känslofyllt vid omhäktning

Landskrona. 23-åringen Ahmad Akileh som är misstänkt för att ha vållat 78-åriga Ingers död på Hemköps parkering omhäktades på tisdagsförmiddagen.

23-åringens anhöriga angrep därefter åklagaren. I det tumult som uppstod kastades en penna mot honom. Enligt polisen ska även en spottloska riktats mot en av de poliser som gick emellan.

"Samtidigt kan jag förstå att man blir upprörd. Det hade jag också blivit om detta gällt min son eller dotter," säger advokaten.

Visserligen kanske det tillhör hans jobb att kläcka ur sig sådant, men han borde haft medkänsla även med de anhöriga till den mördade kvinnan, och hållit tyst.

Klanen Akileh har kopplingar till den islamistiska moskén och dess onda genius, imamen.

"Pizzabud ströp rasistkärring"

6 Kommentarer:

pela68 sa...

Är Silbersky verkligen advokat? Har precis för mig att han blev utesluten ur advokatförbundet för ett antal år sedan. Hur som så är han ett kräkmedel som lättvindligt säljer sin själ för trettio silverpenningar.

Å andra sidan. När har Silbersy faktiskt vunnit ett mål senast?
Vanligtvis är ett av de säkraste tecknena på en brottslings skyldighet just att det är Silbersy som försvarar denne (c:

Ann-Marie sa...

Stackars, stackars 23-åringen med sin mörka blick som inte kan hålla sitt nyfödda barn........men puckla på gamlingar var han tydligen bra på.

Knute sa...

MENA-mentalitet

I Lund råkade Sverigedemokraterna ut för elever på Katedralskolan som uppträdde hotfullt och sa att muslimerna "ska ta över Sverige", spottade och försökte mucka gräl.

"Jag är iranier och född här men ser mig som svensk. Ingen ska ta det ifrån mig," sa en elev.

Om han gav gett Sverigedemokraterna en chans att förklara skulle han förstått att de inte vill ta ifrån honom det. Han ser sig ju som svensk, så vad är problemet? Det är massinvandringen som SD vill få stopp på, och den medföljande kriminaliteten och islamiseringen.

http://canuteocean.blogspot.com/2010/04/aktivister-stoppar-sd-pa-skolorna.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag håller med en skribent på Exilen att både Sillen och Akileh-klanen borde utvisas till Soddy Barbaria.

Anonym sa...

fortsätter det så här kommer vi inom ett antal år ha sk guds parti med hizbolla folk som kommer att kräva sina egna lagar och utöva utpressning på riket.
mota olle i grind. det är den muslimska invandringen som måste begränsas.

Knute sa...

Uppgift från Migrationsverket.

Advokatkostnader som skattebetalarna via Migrationsverket fått betala för asylsökande var förra året 210.475.000 kr. Totalt har det kostat minst en miljard kronor genom åren. Av de asylsökande har 99% inte flyktingstatus utan är snyltgäster.

http://varstundisverige.blogspot.com/2010/04/odelaggelsen-av-nationen-sverige.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.