30 april 2010

Om Facebook är nivån ...

... för andra och tredje generationens invandrare:

Fuck Pia Kjærsgaard, “Vi brænder dit hus ned… og voldtager dine børn foran dig…” Ett av de mildare citaten ur en Facebook-grupp med 1.656 skrivande medlemmar.

Snart stundar Ragnarök, det är den känslan man får av den muslimska undervegetationen av hat och hot.

Snaphanen skriver om invandrad inkompetens: 76 % av svenska somalier kvalificerar sig inte till gymnasiet.

Elevers födelseland och hur många som har behörighet till svensk gymnasieskola i procent: USA – 90,1, Norge – 86,3, Storbritannien – 85,0, Turkiet – 46,9, Serbien och Montenegro – 46,7, Somalia – 24 procent.

"Om det kan repareras kan man ju diskutera, här konstaterar vi siffrorna. De svenska lärar-flagellanterna piskar sig själva - kanske tycker de att det är helt på sin plats att eleverna nu ger dem betyg, men facit är att detta är ett porträtt av framtiden, dess trasproletariat, dess sociala oro och dess ekonomiska kostnader, trots att invandrarskolor redan kostar Sverige mycket mer pengar per elev än helsvenska. Det är Riksdagens gåva till barn och barnbarn. Danmark har i lägre grad samma problem, men vi har åtminstone slutat späda på det."
9 Kommentarer:

Knute sa...

Sidan ur koranen hämtad här
http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/april/doda-avgudadyrkarna.html

Anonym sa...

Trevlig helg!
Sverigedemokraterna har utsatts för sabotage av PK. Länka till SD:s nedanstående adress så att sökmotorerna återställs. Använd ordet Sverigedemokraterna eller SD i texten.


http:/sverigedemokraterna.se

Anonym sa...

Detta är priser för kusingifte, en hopen retarderade primater där knappast kan binda sina egna skor.
Att tro dessa ska "ta över" något som helst är nog i fantasins värld.

Knute sa...

"Islam har inget med religion att göra!

Muslim som målade ett engelska krigsmonument med islamistiska slagord gå fri efter att domstolen beslutar att han inte hade religiöst motiv.

The Daily Mail:

Tohseef Shah, 21, visade ingen ånger efter att ha vanhelgat den engelska staden Burtons krigsminnesmärke, men åklagarmyndigheten har beslutat att graffitin, som bl.a. utropade Islams framtida världsherradöme, prisade Osama bin Ladin och uppmanade till mord på den brittiske premiärministern, inte var religiöst motiverade."

http://hodja.wordpress.com/2010/04/30/islam-har-ikke-noget-med-religion-at-g%C3%B8re/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1270021/British-Muslim-daubs-war-memorial-Islamic-slogans--CPS-says-NOT-racially-motivated.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Att han ville mörda Gordon Brown kan man ju ha visst överseende med. Det hade knappast varit nån större förlust för mänskligheten om den folkförrädaren försvunnit.

Knute sa...

Videon Blattekultur är hämtad från Bäska droppar. som skriver:

"Text, (o)ljud, mimik, underliggande mänskligt-kulturellt vakuum, stolt vulgaritet, poserande hat… allt här är motbjudande, själlöst, simpelt och dött. Hit leder mångkulturen. Hit för Riksdagspartiets, Palmeskolans, pk-mediernas och Anders Arborelius bisarra ideologi av självutplåning."

http://beskt.wordpress.com/2010/04/30/dod/

Bengt Lundström sa...

Till peerpede och alla andra som bara väntar, - men på vad? Det gäller era liv, nämligen. Ni måste själva ta itu med det elände som ert Fosterland har hamnat i, då det inte finns någon annan som gör något. / 66-årig Finländare

Knute sa...

All the smart guys like Gordon Brown bemoaning the bigots who make the mistake of expressing very mild misgivings about immigration.

http://article.nationalreview.com/433163/what-arizona-must-live-with/mark-steyn

Knute sa...

Rosengård och Möllevången, Malmö

– Många här tycker att de blivit illa behandlade av polisen. Det kommer att bli skottlossning till sist.
Han säger att en polisanmälan inte leder någon vart. Frustrerade invånare känner att det enda sättet att få uppmärksamhet är att sätta eld på bilar och soptunnor.
Tänker man inte på att bränderna kan drabba de som bor här, att det är farligt för tredje person?
– De som gör det tänker på var och hur det sätts eld. Ingen har blivit skadad hittills.

http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100504/MALMO/705039827/1057/*/det-kommer-att-sluta-med-skottlossning

Mördad man hånas. 26-åringen knivhöggs till döds - nu sätts affischer med mannens foto med texten "bög" skrivet mitt i pannan upp.

http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100504/MALMO/705039839/1057/*/mordad-man-hanas

"Knivhöggs till döds", skriver tidningarna. Rituella mord är ett känsligt ämne.

http://imittsverige.blogspot.com/2010/04/muslimer-halalslaktar-man-i-danmark.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.