30 april 2010

Poliser ska indoktrineras med tärningsspelEfter incidenter som ”Neger Negersson” och ”apajävel” väntar nu hård indoktrinering i värdegrund för svenska poliser. I veckan lanserar polisförbundet spelet ”MoralMatchen” – ett politiskt korrekt tärningsspel som ska spelas på arbetstid för att lära sig hur man hyser svenska statens åsikter.

I slutet på april lanserar Polisförbundet ett nytt ”yrkesetiskt verktyg”, MoralMatchen, som sägs avslöja hur det står till med polisens etiska och moraliska värderingar.

”Etiken måste ständigt vara närvarande i polisernas vardag och MoralMatchen är vårt bidrag till intressanta etikdiskussioner” skriver man i ett pressmeddelande.

MoralMatchen är ett spel där man med hjälp av tärningar och trafikljus diskuterar värdegrund, moral och etik ur ett politiskt korrekt perspektiv.

Med hjälp av tärning väljs en av 110 etiska frågeställningar ut, som de spelande konstaplarna ska ta ställning till och diskutera. Varje polis kan sedan markera sin inställning i frågan med hjälp av ett konstgjort trafikljus – rött för om man är emot och grönt för om man håller med.

Därefter är det dags att titta hur de (politiskt) korrekta svaren ser ut, i en ”vägledning”. I pressmeddelandet skriver förbundet att ”vägledningen är inget facit men ger lite mer information som kan bidra till att det är lättare att ta ställning.”

Från Fria Tider

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Jaha, nu ska dom sitta och leka på arbetstid och ännu mindre blir gjort ute i samhället. Så fint då, man blir djupt imponerad.... inte.....

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

När blir det obligatoriskt för rasse-svennarna att spela det "spännande" spel? Kanske rent av nästa år om Måna Muslim kommer till makten? Dom har säkert byggt om källaren i Rosenbad till Nya Ljubjanka. Vägrar man spela deras pk-spel så väntar nacks-skott där nere.

Otto sa...

Visst är det fruktansvärt att poliser ska ha moral som överensstämmer med resten av landets befolkning.

MS sa...

För det första så handlar detta om att hela saken är löjlig. Det svenska polisväsendet håller på att förvandlas till en PK-lekstuga. Det måste finnas gränser för hur mycket man kan förnedra enskilda polismän bara för att deras ledning skiter på sig så fort någon journalist ringer och andas ordet rasist. I rättvisans namn så borde då även Rosengårds-Jihadisterna tvingas spela ett sällskapsspel. Där dom får lära sig att respektera andras liv och allmän egendom men det är väl för mycket att begära. Dom är ju så trångbodda dom stackarna. För att inte glömma offer för dom rasistiska svenskarna. Det är konstigt att det är så många människor som söker sig till Sverige med tanke på att landet befolkas av Vit Makt människor och hobbyrasistnazister. Det borde flyktingsmugglarna eller den mutade Miggan-tjänstemannen faktiskt informera om när dom brevledes skickar ut deras PUT eller svenska medborgarskap. Något för DO att ta sig en titt på. Eller vad säger du Otto?

För det andra så är det lite väl förmätet av dig att helgonförklara resten av befolkningen.

SH sa...

Från vilken ålder gäller detta spel ?
Dom flesta spel är märkta med t.ex. från 6 år osv.
Utbildade poliser är väl vuxna människor??

Detta med moral och etik borde vara en fråga för chefer inom polisen istället i det dagliga arbetet.

Har man inte en god grundmoral skall man inte jobba som polis överhuvudtaget.

Vi får se när polisutbildningen blir 3-årig högskola istället,då kommer unga akademiker som saknar livserfarenhet och sunt förnuft att komma ifråga som poliser,dessa kommer inte att vilja jobba som ordningspoliser en längre tid utan använder sin högskoleutbildning för att göra karriär .

NeJ!! satsa mer på vanligt folk med en god grundsyn om moral och etik istället så får vi en bättra poliskår i framtiden.

Använd Beredskapspolisen mer,dom har civila jobb som ger moral och etik utan tärningspel på arbetstid.

//S

Fredrik sa...

Varför använda beredskapspolisen mer. Hobbypoliser som verkar vilja leka polis lite väl mycket.

Berit sa...

Otto, om det du menar med, "moral som överensstämmer med resten av befolkningen", är det du brukar ge uttryck för i kommentarer du tidigare skickat, är Sveriges befolkning illa ute.
Jag har censurerat så gott som allt du skriver därför att det är oförskämt, uppkäftigt, respektlöst, trakasserande och aggressivt .

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.