16 april 2010

Polygama hugskott

Bloggen har tidigare skrivit om Nadin Al-Badir som har tagit sig an påståendet att det bara är islam som ger grundläggande rättigheter och jämlikhet för kvinnor. I en egyptisk tidning kräver hon att eftersom muslimska män har rätt till flera hustrur (4) bör det vara tillåtet för kvinnor att ha flera män. Det skulle återspegla verklig jämställdhet mellan män och kvinnor inom islam.

Vilket föranleder en liten fundering om det eventuella mansöverskott som finns Sverige, på grund av invandring av unga män från Asien och Afrika.

Dessa unga män riskerar inte bara att hamna i arbetslöshet utan ligger också risigt till på äktenskapsmarknaden. Enligt en professor i statsvetenskap i Göteborg är lösningen polygami, men inte den muhammedanska varianten, tvärtom ska kvinnor ha flera män! Annars kommer "dessa horder av okyssta män med bristfälliga betyg att utgöra en perfekt rekryteringsbas för nätverk av extremistiskt slag."

Genom att komma med sitt verklighetsfrämmande förslag om månggifte har den annars politiskt überkorrekte professorn råkat peta i ett getingbo som det är tabu att tala om, nämligen den uråldriga konkurrensen om kvinnornas gunst.

Det brukar ju heta att det är rasister som är rädda för att invandrarna kommer hit och tar deras tjejer. Men det är dumt att nedvärdera den manliga beskyddarinstinkten. Och dumt att låta det gå inflation i ordet rasism.

Bilden "och ta deras fruar som krigsbyte" är från de muslimska protesterna mot Muhammed-karikatyrerna i London år 2006.

Ämne: Främlingsrädsla

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Herregud! En i taget är mer än nog!

Förresten så åker dessa “män” tillbaks till sina hemländer på semester så fort dom får PUT och importerar ett par fruar som sedan ynglar av sig. Så jag ser inte problemet alls.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Herre gud, det kommer aldrig musslorna att acceptera, den där omvända polygamin. Professorn riskerar nog snarare att få en fatwa på halsen tror jag. LOL

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.