21 april 2010

Potträning - det lyhörda sättet

Ny WC-skylt introducerad på Värnamo Arbetsmarknadcenter i Småland

Universalgeniet kommenterar på Snaphanens blogg:

"Det med toaletten är ett missförstånd. Vantrogna är orena eftersom de har ätit griskött. I Danmark har vi muslimer som vägrar erbjudanden om att jobba på dagis eftersom de måste byta blöjor på barn som har ätit oren mat. Därför använder vissa muslimer toaletten som visas: för att en vantrogen har suttit på den. Skylten kommer att fungera som en bruksanvisning i stället. Nu kommer fler att gå över till att använda den som det demonstreras på teckningen.

Koranen har mycket detaljerade instruktioner om hur en muslim bör skita. Postväsendet i Norge har byggt speciella toaletter åt dem på flera postkontor. Med tillgång förbjuden för vantrogna. Det är också vad som ligger bakom kravet på fotbad i offentliga byggnader i USA. Man installerar nämligen toaletter och tvättställ i samband med fotbad."

5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Helt otroligt, alla andra har lyckats att använda toaletter på normalt sätt i alla tider. Nu kommer dessa (självcensur) att behöva egna toaletter för våra passar inte! Fantastiskt! Som sagt, passar inte skorna, så prova kartongen istället. Eller, snarare passar inte våra toaletter, så finns det massor av sand i MENA-ländernas öknen att gräva ett hål i.
Bye, bye!!!!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mohammedaner gillar uppenbarligen att sitta obekvämt alternativt har så liten hjärna att dom inte klarar av att räkna ut hur man använder dem.

Knute sa...

Skyltarna är uppsatta i åtminstone 5-6 toaletter i byggnaden. Bland de inskrivna i aktivitetsgarantin (fas 3) så har dessa skyltar kommenterats. Bland annat har åsikten framförts att man ej bara kan ha en överkryssad gubbe-skylt utan att det också borde finnas en skylt som visar hur toalettstolen ska användas. Skyltarna ska ha uppkommit pga olägenheter vid städning av toaletter.

Skall man skratta eller gråta? Kan man andas ut nu och vara säker på att våra pensioner och framtida välfärd räddas av invandrarna?

Invandrarbarn får 18 gånger mer resurser än våra fritidsbarn och 10 gånger mer än våra skolelever.

http://varstundisverige.blogspot.com/

Svempa sa...

Nja, nu skall vi inte vara nedlåtande i onödan.
Självklart är det intuitivt greppbart även för ovana att veta hur en toalett är TÄNKT att användas.

Fast jag tror det finns en annan mer sannolik förklaring till att vissa bokstavstrogna muslimer vill skita på detta sätt:

Man kan inte sitta på samma sits som någon som ätit griskött, det förorenar dom själva. Då kan detta vara ett alternativt sätt att ändå komma åt.

My two cents.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Sanningen att säga så verkar t o m kråkor och med dom andra närbesläktade fåglar som råkor m fl vara betydligt smartare än musslorna. Se själv om ni inte tror mig. Även bläckfiskar har visat sig vara fiffiga och visat på intelligens. Det där med delfiner behöver vi väl knappast mer än nämna för det känner de flesta till vid det här laget.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8631486.stm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.