14 april 2010

Onödig gummiparagraf

I dagens Sverige är det ett stort tabu att tala om invandringens kostnader. Det har gått så långt att om man säger att politikerna stjäl dina pengar räknas det närapå som hets mot folkgrupp. Bilden nedan hämtad här.Dansk nazistledare friad från rasiståtal, kan man läsa i Skånskan. Ganska pittoreskt, Jonni Hansen är förmodligen Danmarks enda nazist, därför att till skillnad från Sverige blev danskarna vaccinerade mot detta gift under den tyska ockupationen under andra världskriget. Skillnaden märks också på Sveriges naivitet och undfallenhet för andra totalitära läror som kommunism och islam.

"Retsagen er selvfølgelig en farce, for racisme er nu engang racisme, også selvom det er indskrevet i et partiprogram. At man så ikke burde dømme folk for holdninger, er så en anden sag," skriver Uriasposten.

En annan dansk, radiomannen Kaj Vilhelmsen, dömdes nyligen till en månads fängelse för rasism, det som man i Sverige kallar hets mot folkgrupp. Han hade bland annat sagt:

"Vort land er forvandlet til den tredje verdens affaldsplads. Vi ønsker ikke noget bastardsamfund, hvor tilfældige fremmede kalder sig danskere."

Man häpnar, var det verkligen så grovt att han skulle i fängelse för det? Rena Sovjet. Jacob Mchangama argumenterar för att den så kallade "racismeparagraffen" ska avskaffas i Danmark:

"Bör det verkligen vara statens uppgift att straffa en person för att ha åsikter som lyckligtvis inte delas av största delen av befolkningen, oavsett hur provocerande, sårande och totalitära de än är? Det anser inte jag.

Det är en svag demokrati som inte har tillit till att dess medborgare kan sortera åsikter som är förenliga respektive i motstrid med de grundläggande värderingar som det demokratiska samhället vilar på."

1 Kommentarer:

LP sa...

Begreppet "svensk" är fullständigt urvattnat. Detta trots att begreppet i det moderna samhället är mera nödvändigt än någonsin. De små grupperna är sedan det moderna samhällets framväxt svaga i Sverige. Den enda grupp vi har att lita på nu är gruppen "Sverige" och denna grupp är full av femtekolonnare, sabotörer, snyltare och illojalitet pga ansvarslös meldemsrekrytering.

När man värvar medlemmar till en förening skall man ställa vissa krav även om det i princip kan vara öppet för alla att söka. Är man tex inte intresserad av boule, utan istället fotboll, bör man inte söka sig till en bouleförening. Nu tar vi in forbollsspelare i vår bouleförening och försöker anpassa boulesporten till fotbollen. Vissa sporter kan man helt enkelt inte kombinera. Det gör ont att sparka på ett bouleklot...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.