03 april 2010

SIDA måste göra av med 93 miljoner om dagen!

I Sverige försöker biståndsminister Gunilla Carlsson röja upp i det biståndsindustriella träsket, medan hennes kollega i Danmark Sören Pind uttalar att "För att hjälpa en misslyckad stat och säkra oss mot yxmän som han som skulle mörda Kurt Westergaard, måste vi leva med en risk för bedrägeri, fusk eller korruption.."

Oikonea skriver: "Pind sätter ihop u-landshjälp med muslimsk terrorism - på grund av åratals propagandakampanj från 'elitens' sida om att terrorister är fattiga, trots att inga muslimska terrorister ännu har använt fattigdom som ursäkt, och i nästan alla fall varit både utbildade och inte lidit någon finansiell nöd. '..yxmän som han som skulle mörda Kurt Westergaard' har ingenstans nämnt att de protesterat mot att Danmarks bistånd i BNP bara är världens cirka tredje största."

UltraV: "... analysen är att om vi inte ger bistånd så hotas vår nationella säkerhet. Går våra pengar till det svenska folket som dels byggt upp vårt land, dels till våra barn som behöver arbete och en god miljö, då kommer vi att vad? Få ökad terrorism i Sverige? Det får vi redan och dessutom sägs det att invandrarna är fattiga och aldrig får det de behöver av och i Sverige och därför radikaliseras och begår våldsbrott i vårt land och reser ner till sina hemländer och utför terroristhandlingar. Sverige och Norden är redan bas för terrorister och även USA."

U-hjälpen försvinner i korrupta fickor och gör bara ont värre. Inte att förglömma Sveriges närmare en miljard kronor årligen i bistånd till palestinierna och deras terrororganisationer. Finns det verkligen inte värdigare och mer behövande mottagare?

3 Kommentarer:

Knute sa...

Världsrekord i bistånd

En jämförelse från OECD visar att Sverige är det land som ger mest i bistånd. Detta enligt en artikel i Svd.

Sveriges bistånd uppgick för år 2009 till 1.12% av BNI vilket enligt regeringen är ett slags världsrekord i bistånd. Tvåa på listan är Norge på 1.06% medan till exempel Italiens och Japans bistånd ligger under 0.2% av ländernas BNI.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2010/04/14/varldsrekord_i_bistand

Knute sa...

Läs mer: SKATTEFINANSIERAD HATKAMPANJ MOT ISRAEL

Knute sa...

'Bistand må ta hensyn til IQ-forskjeller'

http://www.vl.no/samfunn/article21659.zrm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.