21 april 2010

Skånepartiets skylt i Rosengård

Skylten fick inte stå kvar länge innan den blev sönderslagen. Den hade texten: ”Mohammed med hustru. Han 53 och hon 9. Är det sådana bröllop vi vill se i Skåne?” Fotot hämtat här

Knappast hets mot folkgrupp, snarare kritik av heliga sharialagar. Med satiren som vapen kan såväl al-Qaida som islams förskräckliga dogmer göras till åtlöje.

Barnäktenskap kan jämställas med trafficking. Skolflickor skickas till hemlandet på sommarlovet för att tvångsgiftas. En skolkurator som sett över hundra barn giftas bort, får frågan om hur många barnäktenskap hon varit med om att stoppa: Kuratorn funderar en stund. Svarar sedan, med en suck. – Ingen gång.

Integrationsminister Nyamko Sabuni har sagt att tvångs- och barnäktenskap måste kriminaliseras. Det finns dock redan lagar som borde räcka, t ex barnkonventionen. Eller upphävs de i praktiken av "religionsfriheten"? I den muslimska sharialagen ingår barn- och tvångsäktenskap som en central del. Hur det ska gå till att skydda barnen i framtiden är en gåta.

Problemet beror inte enbart på den förhärskande idiotin bland politiker och i media att "alla kulturer är lika bra". Både ministern och kuratorn verkar ju ha vettiga värderingar. Nej, grundproblemet är att staten alltför lättvindigt delar ut permanenta uppehållstillstånd. Hundratusen nya invandrare årligen som håller liv i denna vanvettiga hederskultur. De som redan är här får aldrig en chans att anpassa sig.

14 Kommentarer:

Otto sa...

När ska du ge dig på den vedervärdiga religionen katolicismen? Där övergrepp på barn är en vardagsföreteelsen?

Knute sa...

Otto, det märks på dig att massmedias hjärntvätt varit effektiv.

Tänk om andelen pedofiler bland katolska präster är ungefär lika stor som bland andra män? Nu har man dammsugit den svenska katolska kyrkan och hittade till slut ETT misstänkt fall av pedofili, en man som var präst 1940-talet och inte längre bor i Sverige... Stora rubriker och krav på att kyrkan ska krypa till korset.

Präster och munkar och nunnor sysslar med vad man skulle kunna kalla för kristen djupmeditation och de hade inte valt detta yrke eller kall om sex hade varit viktigt för dem. Naturligtvis finns det bedragare i branschen som inte är intresserade av den andliga utmaningen utan av korgossar men de blir avslöjade, var så säker.

Mest handlar medias intresse för katolska kyrkan om rädsla för vad andra skulle tänka om oss, om vi i stället vågade klä av islam dess mångdubbelt värre perversioner. Vi projicerar vår skepsis mot det religiösa (islamiska) tyranniet över på katoliker.

Gudskelov finns det inget i Nya Testamentet som förespråkar pedofili och sexuella övergrepp. Pedofili anses vara ett tabu och är olagligt i de flesta samhällen, kulturer och religioner, UTOM i den muslimska världen när det gäller islam och dess heliga bok.

Bara i Senegal, i Koranskolorna, utsätts 50.000 pojkar för övergrepp av sina islamiska lärare.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/04/pedofila-skandaler.html

Islamisterna kastar sten i glashus, när de klandrar Väst för omoral. Islams perverterade moral är många gånger värre. Profeten hade sexuellt umgänge med en nioårig flicka. Ayatollah Khomeini skrev en bok där han uppmanar till pedofili och sex med djur.

Islams homofobi är välkänd. Anledningen är att många unga män tvingas göra sin sexuella debut med varandra, flickorna är inlåsta. Homosexuella våldtäkter är inte ovanliga, men då är det offret som döms, enligt islams inverterade moral. Irans president Ahmadinejad på besök i New York skröt över att det inte fanns homosexuella i hans land, underförstått de blev avrättade så fort de upptäcktes.

Mats sa...

Det finns en liten film på Youtube - gjord av Skånepartiet - som bl a visar affischen.
http://www.youtube.com/watch?v=HczLPLdXVq4
/Mats

Universalgeni sa...

Det er forkert at lyve om "profeten" Muhammed. Hans baby-brud var kun 6 år, da han giftede sig med hende. Og 9 (8,8) år, da han voldtog hende. Det bekræfter islams kilder: http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/ayesha.htm

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tydligen hade skitgubben svårt att hålla sig för tydligen så började han olla flickstackarn redan när hon var åtta. Sedan ett år senare brast det tydligen fullständigt för det gamla pervot. Många tycker nog Herslow är lite galen och det är han kanske också lol fast lite skön är han allt ändå.

Ann-Marie sa...

Återigen, “truth hurts”!

Tony sa...

Skånepartiet är terrorister och borde förbjudas, enligt Aldebe. HMF? ;-)

MS sa...

@Tony

"HMF? ;-)"

Nej, HMLM. Hets Mot Lättkränkta Muslimer. Det brottet kommer snart att ha samma straffvärde som mord om inte högre.

M. Salveson sa...

@Otto, ille med overgrep i den katolske kirke, men de er i det minste i strid med kirkens lære.

Ekteskap mellom barn og voksne menn er i samsvar med Sharia. Se eksempelvis http://www.faithfreedom.org - The Challenge eller les i Qur'an, Hadith og Reliance of the Traveller (Sharia kommentert i forhold til de fire lovskolene innen sunni).
I Jemen blir over 50% av jentene giftet bort før de fyller 18, mange i langt lavere alder.

@Robin S, Aishas alder varierer i forskjellige fremstillinger, dette skyldes såvidt jeg har forstått litt avvik i tidsregning. Et år er litt kortere? i arabisk? tidsregning.

Knute sa...

Nu har det dykt upp en ny affisch där en man med namnet Muhammed står tillsammans med en liten flicka. Med rubriken "Kärleken kommer i många skepnader" sprids just nu affischen signerad RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter, över Malmö.

Homosexuella kan vänta sig mer hjälp av Sverigedemokraterna än av RFSL, som politiskt korrekt stöder islams homohatare.

Nyligen spreds i Malmö bilder på ett mordoffer med namn och ordet "bög" i pannan. Men det är förstås ett helt annat gäng som ligger bakom den kampanjen.

En tisdag i Malmö och Västerås

Knute sa...

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson fördömer beslutet om att väcka åtal:

- Ur demokratisynpunkt är justitiekanslerns åtal mot Carl P Herslow mycket oroväckande. Skulle Herslow fällas innebär det i praktiken en kriminalisering av islamkritik.

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/jimmie-aakesson-foerdoemer-aatal-mot-islamkritiska-bilder-411819

Gunnar Johansson sa...

Hur kan fakta och verklighet få den här brottsstämpeln? JK:s åtal borde i stället alltså riktas postumt mot "profeten" Muhammed, inte mot de personer som återger denne Muhammeds i enlighet med islams urkund Koranen. Om detta faktum vågade eller ville inte debattörerna och programledarna i Studio Ett yttra sig, vilket är en ynkedom i sig.

Dessutom är JK:s beslut inkonsekvent. Uppenbarligen anser JK att ”hets mot folkgrupp” bara gäller muslimer. Den lesbiska fotografen Elisabeth Ohlson Wallin har med sina perversa bilder i fotoutställningen ”Ecce homo” grovt hådat Jesus och därmed krånkt kristna i vårt land. Men här teg JK

Jag vill här gärna citera slutklämmen i ett dagsfärskt uttalande av SD:s partiledare Jimmie Åkesson:

”Avslutningsvis kan jag inte se någon principiell skillnad mellan Skånepartiets bilder och olika kontroversiella bilder riktade mot kristendomen såsom t ex "Ecce homo" och "Piss christ" och i dessa fall väckte JK inga åtal för hets mot folkgrupp. I en demokrati måste även provocerande och osmaklig religions- och samhällskritik vara tillåten och lagen måste vara lika för alla. Vi kan inte ha en ordning där kristendomskritik är tillåten men islamkritik är kriminaliserad. Tyvärr tycks det dock vara dit vi är på väg.”

Kloka och tänkvärda ord.

Anonym sa...

Jag är helt klart på yttrandefrihetssidan i Vilks-fallet. Även om jag hopas Herslow frias tycker jag dock att det faktiskt finns en gnutta HMF i det fallet. För affischens "Är det sådana bröllop vi vill se i Skåne?" försöker ju ge sken av att barnäktenskap skulle vara det normala inom islam.

Anonym sa...

Det räcker med att ett sådant "äktenskap" äger rum en enda gång så är det perverst, men accepteras tydligen av muslimer som normalt. eller???
Lisa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.