18 april 2010

Slaget om Danmark!

Enligt World Database of Happiness är danskarna det nöjdaste och lyckligaste folket i världen. Danmark har mer frihet, jämlikhet och broderskap än alla andra länder.

Men i det politiskt korrekta Sverige har det spridits en konstig inställning till Danmark. Kanske därför att den svenska riksdagen högtidligt beslutat att Sverige är ett multikulturellt land. Detta har danskarna sluppit, men inte de multikulturella problemen. Som Pat Condell uttryckte det:

"Radikal islam blir aldrig anklagad, vad som än händer. Till exempel när den danska pressen publicerade Muhammed-karikatyrerna åtföljdes det av en vecka av kravaller från muslimska ungdomar. Köpenhamns polischef vägrade att erkänna att det hade något att göra med karikatyrerna. Han sa att det var för att de var uttråkade.

Ja det är rätt, de rusade ut och satte eld på stan under en vecka för att ha något att göra. Om de bara hade haft en bordtennisklubb. Det hela hände därför att tre islamiska fanatiker blev fångade som planerade att mörda tecknaren. Föreställ er hur uttråkade de måste ha varit."

Danmark ska stänga sina ambassader i Jordanien, Algeriet och Bosnien. Det har blivit för dyrt att skydda dem mot islamiska terrorattacker. Men det säger förstås inte utrikesminister Lene Espersen rent ut, det gäller att vara diplomatisk.

I Norden har nationalismen förstärkt demokratin

3 Kommentarer:

Carl S sa...

Huvudet på spiken! :D

Knute sa...

Strategierna och tragedierna är lite olika för olika länder i islams erövring av världen. Påminner om kommunismens metoder. Centralkommittén i Moskva är borta men den i Mecka är kvar.

Anonym sa...

Färre danska turister i Malmö i år

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.