10 april 2010

Utopia vs. Verklighet


Under sin kampanj predikade Kommunorganisatören att hans slutliga mål var att skapa ett kärnvapenfritt samhälle. Ett steg i den riktningen, tror han, är det icke-spridningsavtal som han just undertecknade i Prag.
USA ligger långt efter ryssarna när det gäller tester och kärnvapenteknik. Och på efterkälken också vad gäller Frankrike och Storbritannien. Obamas naiva tro är att om vi skär ner på vapnen kommer andra länder att följa, men i realiteten har fler nationer byggt upp sin arsenal medan USA trappat ner.

De som är allierade med USA inser att om USA inte kommer att försvara dem, blir de tvungna att göra det själva och de utvecklar därför sina egna vapen.
Visst, kärnvapen är dyrt för vårt land men det har hållit andra tillbaka. Som verkligheten är just nu har fientliga regimer och terroristgrupper inget initiativ att följa i Kommunorganisatörens fotspår.
I Obamas ögon är USA ett störande element i världen på grund av sin arroganta interventionism. Hans lösning : Inga fler krig. Stig åt sidan så att vi kan uppnå vårt egentliga mål vilket är en europaliknande välfärdsstat.

Reagan skar ner på budgeten genom att minska regeringens program. Obama skär ner på försvarsindustrin genom att styra pengarna över på sjukvård, miljöexperiment osv. så att det kommer att bli som i Europa och att det inte kommer att finns några pengar kvar för att upprätthålla maktbalansen.
Det ger ännu mer självförtroende till de länder som vill oss illa eftersom de inser att vi inte längre kan störa deras planer.


En historia från Boortz .

Du bor i ett hus i ett område som inte är det allra bästa och lugnaste. De närmaste grannarna, Herr och Fru Kanada verkar trevliga fast lite tråkiga, men de orsakar aldrig några problem. Men mexikanarna på andra sidan är lite problematiska. Först och främst tycks de bråka om knark och de kommer in på din gård hela tiden. De klipper din gräsmatta ibland, så det urskuldar ju lite.

Längre ner på gatan bor familjen Chavez. De är verkligen en bunt värstingar och deras våldsamma festande drar med sig familjen Honduras och en del andra. De älskar att hota alla i bostadsområdet men hittills har det varit mest prat.
På andra sidan sjön är det emellertid annat ljud i skällan. Det är där muslimerna bor. De flesta av dem är OK men de har gäng som al-Qaeda och Taliban som skapar stor problem. Dessa gäng vandrar med jämna mellanrum omkring i sitt eget bostadsområde med bomber runt midjan, som de spränger, tillsammans med sig själva och några andra familjemedlemmar.
Någon gång ibland smyger de in på din gata också och orsakar problem. Om du försöker sätta upp larmsystem för att hålla dem borta skriker de, "Jävla Rasist!

OK. så är det bland dina grannar. En del är trevliga, med det finns en hel del ganska otrevliga typer också. Skulle du sammankalla ett möte för alla i grannskapet och tala om för dem att du har skjutvapen hemma, som du kan försvara dig med, men du lovar att inte använda dessa vapen om du inte själv blir attackerad av någon med skjutvapen?

" Ni kan attackera oss med svärd, machetes, knivar, slangbellor, pilbågar, slagträn, tegelstenar, pepparspray, trasiga flaskor, råttor infekterade med HIV...välj själv...men vi kommer inte att använda våra skjutvapen i självförsvar. Men om du kommer med skjutvapen, då är det en helt annan sak. "


1 Kommentarer:

Knute sa...

Feel safer now?


Last year, President Obama bowed to King Abdullah of Saudi Arabia and made a speech in Cairo largely blaming America for our “strained” relations with the Muslim world.

This year his administration berates Israel, accusing it of obstructing the peace process while Hamas continues to deny Israel’s right to exist.

He extends constitutional rights to foreign terrorists, including reading them their Miranda rights.

He announces that the U.S. will not retaliate with nuclear weapons against any non-nuclear country—even if that country hits us with a devastating biological or chemical weapons attack.

Now he bans characterizations such as “jihad” and “Islamic extremism” from our national security strategy (see article below, highlights added).

Feel safer now?

http://www.actforamerica.org/index.php/learn/email-archives/1903-feel-safer-now

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.