14 april 2010

Vad de lär sig

Bill Warner från Center for the Study of Political Islam har gjort en banbrytande statistisk analys av islamiska läror.

En sammanfattning visar att 61% av innehållet i Koranen talar illa om otrogna eller uppmanar till våldsamma erövringar. I bästa fall kan man säga att endast 2,6 procent av verserna i Koranen visar god vilja mot mänskligheten. Dessutom består cirka sjuttiofem procent av Muhammeds biografi (Sira) av hur jihad ska utkämpas mot otrogna.
Mer finns att läsa samt länkar i "Is Wilders Wrong About Islam?"

I Tyskland finns IGMG (The Islamic Society of Millî Görüş), en turkisk organisation som avslöar sin agenda:

"Ned med alla politiska system utom islamiskt styrelsesätt! Makten tillhör Allah, hans budbärare och de troende. Vi kommer att krossa skallen av alla som motsätter sig sharia."

Ännu tydligare, "Europén är en ateist, avgudadyrkare, en utpressare, en kapitalist, socialist, sionist, kommunist, imperialist. Han är ständigt full och kåt, otuktig och materialistisk. Han har sålt sig till djävulen. De är alla agenter och spioner. De kan verkar vara läkare, sjuksköterskor, kloka lärare, eller fackligt aktiva, men de är alla fiender till islam."

Detta är uttalanden av IGMG, mot det tyska samhälle som tagit emot dem och det beskrivs mer ingående av Gates of Vienna.

10 Kommentarer:

Knute sa...

Runt EU-huvudkvarteret i Bryssel florerar kriminaliteten. Bilar sätts i brand, stenar och molotovcockails kastas. Hundratals politiker, lobbyister och diplomater har blivit överfallna.

"Selve EU-hovedstaden er blitt et farlig sted, og det sier noe om hvor Europa er på vei. Selv om det skjer rett foran øynene på politikere og byråkrater, nekter de å forholde seg til det."

http://www.document.no/2010/04/brussel_revner.html

Otto sa...

Jag själv har ströbläddrat i koranen och vet direkt att det där är rent ljug.

Berit sa...

Så bra då Otto att du vet. Då behöver vi inte ägna oss mer åt det.

Gammelsvensk sa...

Eller menar Otto att det han läste är rent ljug?

Berit sa...

Jag tror inte att Otto vet vad han/hon menar.
"Otto" är en figur som nästan dagligen skriver under olika signaturer och det är alltid trams. För det mesta går det direkt i papperskorgen men ibland roar det mig att visa nivån, mest för att det är skrämmande.

Ann-Marie sa...

Ganska intressant det där med kriminalitet runt EU-högkvarteret och att folk blivit överfallna och ÄNDÅ envisas dom med att importera mer av slöddret??! Jag börjar mer och mer undra över politikers agenda när det gäller hela multikultin... “it smells fishy”...

Knute sa...

Islam in action:

Nørrebro: “Det er tredie nat i træk, at der bliver kastet med sten mod politiet i bydelen.

- Der er en tosset stemning i bydelen. I nat måtte vi således anholde to personer for at fremsætte grove trusler mod de fremmødte betjente. Hvad de præcis har sagt gemmer vi lidt. Men du kan roligt skrive, at det er korporlige trusler, siger den centrale vagtchef i Københavns Politi.”

http://www.uriasposten.net/?p=13750

Unknown sa...

I Ankdammen Sverige finns det inga onda muslimer.
Alla muslimer är goda. Jihad skulle aldrig kunna ske i Sverige...
När ska vi vakna upp i det här landet? Som vanligt när det redan är för sent är väl mest troligt.
Tony.M

Knute sa...

Ur det tal som Geert Wilders nyligen gav i det brittiska House of Lords:

”Mina damer och herrar! Inte långt härifrån står en staty över den främste premiärminister ert land någonsin har haft. Och jag skulle vilja citera honom här i dag: ”Islam är en militant och missionerande tro. Det finns ingen starkare bakåtsträvande kraft i världen. Den har redan spridit sig i hela Centralafrika och frammanat oförskräckta krigare i varje etapp (…) Europas moderna civilisation kan falla, precis som civilisationen i det antika Rom föll.” Dessa är ord från ingen mindre än Winston Churchill, som skrev dem i sin bok ”The River War” (”Kriget vid floden”) år 1899.

Churchill hade rätt.

Mina damer och herrar! Jag har inget problem och mitt parti har inget problem med muslimer i sig. Det finns många moderata muslimer. Majoriteten av muslimerna är laglydiga medborgare som vill leva ett fredligt liv precis som du och jag. Det vet jag. Det är därför jag alltid gör en klar åtskillnad mellan människorna, muslimerna, och ideologin – mellan islam och muslimer. Det finns många moderata muslimer, men ingen moderat islam.

Islam strävar efter världsherravälde. Koranen befaller muslimerna att utöva jihad. Koranen befaller muslimerna att inrätta sharialagar. Koranen befaller muslimerna att införa islam i hela världen.”

http://aktualia.wordpress.com/2010/04/13/wilders-tal-pa-svenska/

Knute sa...

I den ökända Bellevuemoskén i Göteborg islamiserades terroristen Mirsad Bektašević (alias Maximus) som dömdes till femton års fängelse för terrorbrott i Bosnien.

Hatpredikanten Anas Khalifa är en flitig gäst nästan varje fredag här.

Här värvades yxgalningen Mohamed Muhideen Gelle (nio års fängelse), som försökte mörda Kurt Westergaard, nya anhängare.

Och här samlade hans kompis burkabombaren Abdurrahman Hajji, som sprängde nästan hela Somalias läkarkår, in pengar till sin jihad.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/09/nu-bekraftat-vilks-var-terroristernas.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.