17 april 2010

Vad var det vi sa!

Med satiren som vapen kan al-Qaida göras till åtlöje och förlora glamour och mystik, anser brittiska forskare. Där hör ni dumma dhimmis, som klagade över att Westergaards och Vilks Muhammedbilder retade upp de islam-troende.

Vi har yttrandefrihet, och islams lära är omänsklig och grotesk, med andra ord en upplagd situation för satir av islam. Bara en sådan sak som deras paradis, knappast ligger det i himlen, snarare i helvetet, alla sköna jungfrur till trots, som ska trösta självmordsbombaren.

Islam är en skamkultur till skillnad från vår skuldkultur. Det hjälper inte stort att vädja till islamisternas samveten, inte heller till deras förnuft. Satiren kan få dem att skämmas, det är effektivare. Tänk på Chaplins drift med Hitler i filmen Diktatorn.

Som den islamiska mentaliteten ser ut inbjuder den till ironi. Från Hodjas Blog:

"Jordskalv utlöses av skälvande, utomäktenskapliga utlösningar. Ny triumf för islamisk vetenskap.

En iransk mulla har proklamerat att otillbörligt klädda kvinnor som leder till utomäktenskapliga affärer ligger bakom de förödande jordbävningar som ofta skakar landet.
Vid fredagsbönen den 16 april sade Ayatollah Kazem Sedighi: Många kvinnor som klär sig olämpligt ger ungdomar anledning att gå vilse, förorena sin kyskhet och hetsa till utomäktenskapligt sex i samhället, vilket ökar jordbävningarna."

12 Kommentarer:

Knute sa...

Marco Polo, the 13th century Venetian merchant, on Islam:

"According to their doctrine, whatever is stolen or plundered from others of a different faith, is properly taken, and the theft is no crime; whilst those who suffer death or injury by the hands of Christians, are considered as martyrs. If, therefore, they were not prohibited and restrained by the powers who now govern them, they would commit many outrages. These principles are common to all Saracens." (p.63).

http://europenews.dk/en/node/31362

Knute sa...

"Vetenskap flyger oss till månen.
Islam flyger oss in i byggnader"

http://canuteocean.blogspot.com/2009/06/arab-mind.html

Anonym sa...

Allvarligt? Det där med den iranske mullan..är det sant eller satir? Inte kan väl ens den mest obildade islamist på allvar hävda något så djävulskt ointelligent??

Ulf Claesson

Knute sa...

Det är nog sant, här är länken:

http://news.oneindia.in/2010/04/17/extramarital-sex-leads-to-earthquakes-iran-cleric.html

Knute sa...

Saddams älskarinna

"Förklara för mig varför Saddam Husseins fd älskarinna Parisoula Lampsos skall ha skyddat boende på bekostnad av svenska skattebetalare, samtidigt som hon vandrar runt i Göteborg och låter sig intervjuas i TV."

http://mopsen.wordpress.com/2010/04/17/saddams-alskarinna/

Riffraff sa...

Turk på burka var bomb ?

Anonym sa...

Silence! I keeeeeellll you...

Anonym sa...

Den evige muslimen.

Tony sa...

Marco Polo visste mer om islam än dagens islamologer. Är det inte mer konstigt att hobbyteologer även vet vad Polo visste?

Det är inte många islamologer i Sverige som säger som det är med islam. Det var en som sa det på Aktuellt, under Israels försvarskrig mot islamisterna. Han blev givetvis stoppad att säga för mycket om fredens religion.

Knute sa...

Does Obama Bear Some Responsibility for Intimidation of Comedy Central?

http://pajamasmedia.com/blog/does-obama-bear-some-responsibility-for-intimidation-of-comedy-central/

Anonym sa...

TACK gode gud för invandringen, ty de bidrar med så mycket i vårt annars så trista samhälle!
Våldtäkter, misshandel, konflikter mellan religioner, de är friska fläktar som för hit sina konflikter till Sverige och gör Sverige till ett litet mera spännande land att leva i.
Bilbomber, anlagda bränder, stenkastning på brandkår-ambulans och polispersonal, inte att glömma Black Cobra som är en trevlig ungdoms klubb för aktion-orienterade invandrare.
Moskeer och burka, arabiska som klingar så exotisk på bussar, gator och socialen, akuten och andra institutioner där gratis tjänster utförs el pengar kan hämtas. Och dessutom så har de berikat våra fängelser och gett jobb till fångvårdare och fler poliser.

Det känns även tryggt och skönt när man blir omringad av 30 små härligt kreativa invandrare som så gärna vill låna din mobil, dina pengar och dessutom som tack - får du en rejäl smäll på käften!
Ja, oroa dig inte..de bryr sig heller inte om vilken ålder eller kön du är...titta bara på den gamla trötta kvinnan, som en pigg och glad 23-åring i Landskrona, omtänksamt hjälpte till sista vilan...dessutom besparade han oss skattebetalare säkert en massa pengar för äldrevård som hon med säkerhet skulle belastat samhället med inom an snar framtid.

JA, släpp in fler såna kreativa och frodiga personer från andra länder så blir Sverige ett mycket bättre, tryggare och roligare land att leva i!

demokraten

Ann-Marie sa...

Demokraten; så härligt att du kan se på det hela så positivt! Kan inte annat än hålla med dig!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.