01 april 2010

Vems pengar är det?


Överallt möts vi av denna indoktrinering. Obamas Pengar !
Det är för fasiken inte hans pengar. Det är pengar som slitits ihop av hårt arbetande laglydiga amerikaner !


När Obama undertecknade den slutliga versionen av den nya sjukliga lagen inkluderade det förändringar i reglerna om studielån.
Lånen kommer i fortsättningen att distribueras direkt från Department of Education. Med andra ord de kommer bara att finnas statliga lån och reglerna bestäms av staten. Enligt Congressional Budget Office kommer det att frigöra 68 miljarder och nedbringa budgetunderskottet under de närmaste 11 åren. Men tom. många Demokrater påpekar att det också eliminerar jobb.

Efter 2014 kommer nya låntagare att kunna begränsa sina återavbetalningar till 10% av lönen och de som betalar regelbundet behöver bara betala i 20 år och den resterande balansen efterskänks.
En passus i de nya reglerna är att man också kommer att "stödja historiskt svarta minoritetsinstitutioner"
Man måste nämligen hålla rasdiskriminering levande till varje pris, det ger röster.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

"Obamas Pengar" Har skrapat ihop av hårt arbetande
och sparsamma.... Kineser! Usa är bankrutt.
De både lånar och även trycker pengar för att klara av sina skenande utgifter.

gw

Knute sa...

Obamas "stimulanspaket" fungerar inte ens på kort sikt. Precis som i de flesta västländer ökas dessutom underskotten av invandringen. Regeringarna intecknar framtida inkomster.

Ann-Marie sa...

Man kan inte annat än undra NÄR slutet kommer, inte om den kommer. Dom flesta länder har levt över sina tillgångar så länge att hela marknaden hålls uppe med konstgjord andning. Men en dag brakar helvetet loss och då blir det inte roligt. Kina och Indien verkar vara dom som kanske kan klara sig helskinnade undan. Men, den som lever får se....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.