22 april 2010

Vi måste bädda mjukt för våra islamister

Sedan några år har vänsterfolk i Sverige anammat islamisternas språkbruk och satt beteckningen islamofob på sina meningsmotståndare.

Nu har även de tre liberalerna Dilsa Demirbag-Sten, Sakine Madon och Isobel Hadley-Kamptz trillat i fällan. Dags att dra av dem deras liberala fårakläder och låta dem visa sina rätta ansikten.

I var sin tidningsartikel attackerar de ex-muslimen Ayaan Hirsi Ali.
”Där hon tidigare menat sig föra kamp för upplysning och mot islam har hon nu gått över till att propagera för kristendom,” skriver Hadley-Kamptz. ”Hennes kamp har beskrivits som en kamp för frihet, när den i själva verket mest handlar om att frånkänna andra människor den frihet hon själv vill ha.”

Va?! Är det bara okej att bekämpa islam om man samtidigt bekämpar kristendom? Och vad är det för snömos om att Hirsi Ali frånkänner människor frihet? Blir man ofri om man blir kristen? Ur askan i elden liksom, att lämna Fredens Religion™ för den där figuren som uppfann den tråkiga Långfredagen.

Dessa tre skribenter förväxlar liberalism med mångkultur. Men det är det så många som gör. Okunskapen om kristendomen är stor nuförtiden, så det är lätt att tuta i folk att kristendom är lika stygg som islam. När hörde man senast någon på TV säga att vårt samhälle bygger på kristna värderingar? Att till och med upplysning och sekularisering bygger på kristendomen: ”Ge då kejsaren det som tillhör kejsaren och Gud det som tillhör Gud.”

Usch så främlingsfientligt att säga något sådant, nej vi måste bädda mjukt för våra islamister.

Mönstret är välkänt. När den sovjetiska totalitarismen besegrades under 1980-talet blev Ronald Reagan totalt föraktad och motarbetad av de liberala medierna. Samma sak i dag när det gäller att besegra det totalitära islam.

Vi har all anledning att se upp med ”liberaler” som kväser yttrandefriheten och applåderar kvinnoförtryck. De visar ingen empati för offren, nej för dem är huvudfienden folkvalda politiker som Geert Wilders i Holland.

Ändå är han bra mycket mer liberal än någon av dem. Hör här: ”Det finns många moderata muslimer, men ingen moderat islam.” Han kan skilja på sak och person, så vad är problemet? Varför får inte han och Ayaan Hirsi Ali vara med i ert fiiina liberala gäng?

Bild: Solidaritetsdemonstration i Berlin för Geert Wilders. Han utropas som ”den störste”: ”Geert akbar”.

10 Kommentarer:

Anneli sa...

Jamen det förstår du väl. De kristna hade mage att återta Iberiska halvön och inte låta muslimerna inta Wien, samt sticka upp näsan efter första världkriget, i Balkan. Sedan skall vi kanske låta bli att nämna försöken till motjihad, efter bön om hjälp från de ockuperade kristna i Jerusalem och övriga Mellanöstern.

Så naturligtvis kristna hemska och det är därför ingen nämner de 165.000 mördade kristna i de muslimska länderna bara under år 2009, hur många som torterats, fängslats och allmänt trakasserats, vet jag inte men det torde vara ett stort antal.

Så naturligtvis är kristendommen en förfärlig religion.

Jacobssons tankar sa...

Klart att vänstern är emot kristendomen. Betänka att Påven Johannes Paulus stod på Reagans sida när kommunismen föll.

Knute sa...

Den gyllene regeln "Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem" finns i alla religioner utom islam.

"På tross av dette omtaler altså dagens politikere islam som religion, dvs som en ”variant” av det samme ”fenomen” som kristendom, hinduisme, jødedom osv. Det er så langt fra sannheten som det er mulig å komme. Islam er den ultimate djevelskap, forkledd som religion, eller en antireligion hvor det er dyder som er synd i egentlige religioner og omvendt."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/04/islam-og-den-gylne-regel.html

Anonym sa...

Hittade den här på PI http://politisktinkorrekt.info/2010/04/20/arabisk-utbildning-hur-man-fuskar-till-sig-put/ Hasse G

Knute sa...

P-mordets islamistiska kopplingar

"Parkeringsmördaren" Ahmad Akilehs
klanmedlemmar visade pöbelfasoner vid omhäktningen i Lunds Tingsrätt.

Det finns tydliga kopplingar mellan klanen Akileh och den extrema islamismen i Landskrona

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/04/p-mordets-islamistiska-kopplingar.html

Knute sa...

Muslimer försöker censurera Youtube

http://hodja.wordpress.com/2010/04/22/muslimer-fors%c3%b8ger-at-censurere-youtube/

peter sa...

Håller verkligen med. Både islam och judendomen är religioner vi måste bekämpa

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anneli sa...

@peter

Varför måste judendomen bekämpas? För att Jesus var jude och levde efter de judiska reglerna? Då får du inte glömma bort att även bekämpa Honom och kristendomen.

Knute sa...

Peter, du ännu ett av dessa troll som strör omkring sig påståenden utan att förklara varför.

Judendom och kristendom är samma religion. Tio Guds bud är grundläggande i båda.

I islam finns minst tio anti-bud: du ska döda, stjäla och mörda.

I judendom och kristendom finns den gyllene regeln: det du inte vill andra ska utsätta dig för, det ska du inte utsätta dem för.

Gyllene regeln finns även i hinduism, buddhism, taoism, konfucianism, men INTE i anti-religionen islam.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.