04 maj 2010

Alla utom borgmästarn
Bloomberg, borgmästare i New York, agerar som en idiot.

På frågan om vem som troligtvis ligger bakom bombförsöket på Time Square gissar han att det är en "ensamvarg" med en politisk agenda; en som är arg på regimen, inte gillar sjukvårdsförsäkringen eller nå't sån't.

Det är samma fraser som använts när man försöker förringa betydelsen av den sk. TeaParty-rörelsen och det är vad Blomberg passar på att göra.
Det har inte förekommit något våld från TeaPartyfolket, enbart skrämselpropaganda från media om att "protesterna skulle kunna uppmana till våld".
När han nu ändå försökte sig på en gissning hade det varit mycket mer realistiskt att föreslå en illegal immigrant, som var upprörd över lagen i Arizona.
Från den sidan har vi sett mycket våld de senaste dagarna, tom. skottlossning. Men nej...det måste naturligtvis vara någon galning som är missnöjd med ObamaCare.

I den stad där Bloomberg är borgmästare iscensattes den första bombningen av World Trade Center av muslimska fanatiker, 1993 och i september år 2001 lyckades islamisterna verkligen i sitt uppsåt och ändå kommer inte Bloomberg på tanken att det kunde vara en muslim som agerar denna gång också.

Alla här i landet gissade det, alla utom stadens borgmästare.
Även Homeland Security och Obama kallar det en "akt av terrorism" trots att Obama tidigare försökt klargöra för världen att vi inte är inblandade i "ett krig mot terror" och att attentat är "av människan orsakade katastrofer."

9 Kommentarer:

Knute sa...

Times Square: Så kom den, backlash-bekymringen

Mayor Michael Bloomberg said the arrest should not be as used as an excuse for anti-Muslim actions. “We will not tolerate any bias or backlash against Pakistani or Muslim New Yorkers,” he said.

Dette er det suicidale vanvid der i dagens vestlige verden er en etableret kendsgerning. Ugerninger begået af medlemmer af én, og kun én, minoritetsgruppe udløser øjeblikkelig bekymring for aldeles hypotetiske hævnscenarier – backlash – mod denne gruppe. Der er ingen learning curve: Fraværet af backlash mod muslimer i almindelighed ved tidligere terrorbegivenheder får ikke en klokke til at ringe – og opmærksomheden vendt mod de planlagte ofre for bombeterroren. Borgmester Bloomberg lirer bare tidens hotteste offer-meme af pr. refleks, uden mindste refleksion over at han er en Pavlov’sk papegøje, ikke et tænkende individ.

http://snaphanen.dk/2010/05/04/boom-i-k%C3%A6rlighedsflygtninge-til-sverige/

Anonym sa...

September 2002?

Svensker _ER_ virkelig så dumme som vi tror altså?

Berit sa...

Det var väldigt vänligt av dig att påpeka mitt skrivfel.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Den politiska korrektheten är verkligen förödande. Även för hjärn-verksamheten uppenbarligen.

Anonym sa...

Tror du verkligen på myten om 9/11? Tror du verkligen de 3 husen i WTC kan rasa på det sättet utan hjälp av sprängämnen? 1200 arkitekter och ingenjörer i "Architects and Engineers for 9/11 Truth" tror det inte utan kräver en ny utredning.

Berit sa...

Tack anonym, vi är alla imponerade och förstummade av din unika uppfattning.
Jag tror att jultomten arrangerade det hela.

Anonym sa...

DN skriver:
"Times Square-bomben
Tränades i Waziristan"

Man kan ana att "tränades" är en "genande" översättning från engelskans "train" - utbilda.
Jag trodde DN var bättre på språkvård!
Synd att sådana fadäser ska grumla goda artiklar.
Sven E.

Berit sa...

Så här sade Lawrence Auster:
I går kväll, innan pakistanska invandrare Faisal Shahzad greps för bombningsförsöket, och utan minsta tillstymmelse till bevis till stöd för uttalandet, sade borgmästare Bloomberg att han trodde att den misstänkte kunde vara en konservativ person som var arg över Obamacare
Idag, efter gripandet av Shahzad och utan minsta tillstymmelse till bevis som stöder tanken på ett sådant hot, varnade Bloomberg icke-muslimska New York för att utöva någon form av motreaktion mot muslimer.

    Efter gripandet sade han att det inte skulle användas som en ursäkt för anti-muslimska åtgärder. "Vi kommer inte att tolerera några fördomar eller motreaktioner mot pakistanska eller muslimska New York-bor.

En muslimsk terrorist försöker mörda hundratals New York-bor, och det enda Bloomberg tänker på är att fantisera om onda vita konservativa.

En som är liberal i ryggmärgen kan inte tänka sig att något ont kan komma från en icke-västerländsk eller icke-vit grupp , det onda måste projiceras på konservativa vita.

Anonym sa...

Hei til alle naive folk i denne delen av kloden. Paskistan er mest effektive land som produserer terrorister. De holder på med dette siste 60år. Før de sendte terroristene til nabolandene og mest til India. Men nå er den viktigste eksport tjeneste vare til resten av verden også. De komme til å gjøre dette med stor velsignelse fra ISI og landetes korte "demokratiske" regering som er egentlig styres av militære makter. Og parodokalt med stor hjelp fra USA og Kina. Pakistan er verdens farligste land som truer fred i nabolandene og resten av verden. For å starte kamp mot terror , må man intett gjøre alle trrenings leierne i Pakistan og begrense militær makt. Isteden USA og andre europiske land starete om igjen "Marshall hjelp" til Pakistan for bedre levekår for de som under fattig grense.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.