16 maj 2010

Bryt upp pansarskeppet enpartistaten!

SD rasar ner under riksdagsspärren i den senaste Sifobarometern. Även Kristdemokraterna ligger illa till. Riksdagens sju partier riskerar att bli sex, och Sverige får rödgrön sosseregering för eviga tider.

En massiv hjärntvätt som ger effekt i opinionsmätningarna är den som Sveriges television gör sig skyldig till. Den röda tråden i deras nyhets- och debattprogram är att mobba ut Sverigedemokraterna. Man skjuter på budbäraren i stället för att uppmärksamma de mångkulturella problemen.

Detta ligger förstås varken i svenskars eller invandrares intresse (SD har för övrigt många invandrare som medlemmar). Etablissemanget offrar hänsynslöst yttrandefrihet och demokrati för att hålla sig kvar vid makten. Men som Snaphanen skriver, "det hjälper inte att berätta för en klass som har ett snigelhus på ryggen, som de flyttar in i vid varje 'kontroversiell' anledning."

Sossemedia inklusive TV försöker till exempel tiga ihjäl överfallet på Lars Vilks i Uppsala och mordbrandsförsöket mot hans hem. Man vet att om man uppmärksammar islams framfart skulle det ge skjuts åt SD.

Om SD kommer in i riksdagen skulle de i likhet med Dansk Folkeparti stödja en borgerlig regering. I sin iver att hejda dem har de tre vänsterpartierna blivit islamberoende. De kan knappast kallas "vänster" längre.

En skämtsam (?) kommentar: "När det gäller opinionsundersökningar är det en klar fördel att ligga bra till innan valet. En röst på den sidan som ligger under stort upplevs som 'bortkastad' av en del väljare, som därför röstar på nått annat eller stannar hemma. Så nog kan det vara ett beställningsverk."

Uppdatering: så kom äntligen den dag en svensk tidning törs säga vad som skall sägas!1 Kommentarer:

Anonym sa...

Sverigedemokraterna i "SVERIGES" RIKSDAG 2010.
Var med och SKRIV ett STYCKE NUTIDSHISTORIA
gör som jag RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA för
"SVERIGE och dess MEDBORGARE"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.