12 maj 2010

"Den bästa föreläsning jag inte hållit"

Nu kan Lars Wilks instämma med Dr Benno Barnard vid Antwerpens universitetet, som skulle ge en föreläsning om skillnaderna mellan islam och kristendomen, men högljudda rop och hot från en skara unga muslimer tvingade fram att hans tal inställdes.

En iakttagelse av Gertrud: På videon om överfallet på Lars Vilks i Uppsala står en man i främre raden och rotar med något (en kniv?) i sin ficka. Han har en stor väst på och en röd t-shirt. Är det inte en skottsäker väst, han har på. Det ser så ut. Har de studerande börjat att gå till föreläsningar i skottsäkra västar?

"Man behöver inte bo i ett land där både en statsminister och en utrikesminister mördats på öppen gata för att ha svårt att se det roliga i överfallet," skriver Allahu Akbar.

För den som försökt läsa Koranen är muslimernas intoleranta reaktion begriplig. Maken till tradig läsning får man leta efter, och moralen är hårresande nära den i Mein Kampf. Stackars Lars Vilks som rörde om i det getingboet med sina teckningar av Muhammed som hund.

VÄSTEUROPA BLEV ett multietniskt samhälle i ett ögonblick av ouppmärksamhet, skriver Christopher Caldwell i en bok om de sista 50 årens dystra europeiska erfarenheter av invandring.

"Som efter en vild sommarnatt har några få år av tanklös europeisk politik förändrat kontinenten för alltid. Han kallar det en revolution som kommer att få enorma konsekvenser. De europeiska länderna har aldrig varit invandringsländer och blev det inte förrän för en generation sedan. Och nu står de med en "stark" kultur i sina länder, som uppenbarligen inte har för avsikt att låta sig bli europeisk. Gissa vilken."

"Nu har islamister och muslimer gått för långt i sin iver att kuva och undertrycka icke-muslimer, och trängt in i akademien som är en förutsättning för det samhälle vi idag har." Kommentar i doc.no

Kanske är det inte en bra idé att låta våra fiender komma till vårt land, tänk va?


"Det är ett juridiskt misstag! Jag är Muhammed, profeten!!!"
Sankt Peter: "Definitivt skyldig!"

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det har ju verkligen gått snett när vi måste kämpa för vår egen existens! Förr var det allra värsta som kunde hända var fotbollshuliganer som härjade. Nu är det musslor som härjar hej vilt både i Sverige och i resten av världen. Hur kunde det gå så snett??!!

Sören Sommelius sa...

Nu är det dags att visa var skåpet skall stå.
Jihadisterna har haft ett övertag i.o.m sin våldspreferens som får hederliga svenskar att backa och mumla lite försynt om "yttrandefrihet".

De attacker på det öppna samhället vi sett de senaste åren måste bemötas med politisk makt. Orden har visat sig verkningslösa. Det går inte att resonera logiskt med en jihadist.

Nu är det dags att utsvisa våldsfixerade, militanta muslimer i tusental. De har förverkat sin rätt att vistas i Sverige. Avskräckande exempel behövs för att mota Olle i grind.

Detta kommer att bli en historisk uppgörelse med en vidrig bakåtsrävande ideologi. Men det är absolut nödvändigt.

Jag är redo för nästa steg. Är du?

Varmt konservativ (kr) sa...

Svaret är enkelt: De mest extrema i den gamla 70-talsvänstern slutade drömma om att Sovjet skull "befria" oss, och började istället samarbeta med islamisterna. Samarbetet går tillbaka ända till 1970. Läs Lars Ekbergs självbiografiska dokumentärskildring 'De ska ju ändå dö'. Hundrafalt bättre än alla Coq Rouge tillsammans.

Islam är helt enkelt extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan.

Johnny sa...

Har också undrat vem eller vilka som kom på idéen att importera muslimer till Europa och när det började.

Det är tydligt att det främst är socialister som stödjer det mångkulturella samhället och förnekar dess negativa konsekvenser. Vänstern har ju alltid varit emot kapitalismen och USA samt alltid tagit parti för Palestinierna mot Israel. Därmed är väl steget inte långt till att solidarisera sig med Hamas, Hizbollah och Iran.

Hur vi skall lösa problemet med alla muslimer i Europa är svårt att förstå idag.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kan inte annat än hålla med om att koranen är det tradigaste jag nånsin läst. Hann med några suror innan jag gav upp. Det är roligare att se målarfärg torka än läsa pedofetens svammel sida upp och sida ner.

Knute sa...

Koranen äter sig in i hjärnan och betingar den med islam hos alla förlorare och brutala och infantila bland världens folk och muslimer och gör dem till kriminella, antisociala, övermäktiga och tidsinställda bomber, något som alla europeer vet som nu som öppnar ögonen.

En moderna människan tar själv personligt ansvar; för muslimer är alla de andra skyldiga, jag är lekboll för onda makter och utländska myndigheter.

Ilska, ära, muslimsk identitet, omöjlig att integrera

Gammelsvensk sa...

Ännu en seger för islams intolerans och ett prov på vår egen underdånighet. Jag mådde illa av muslimernas jubel över att man avblåste Wilks föreläsning. Nu skanderade man t.o.m. "Sverige är vårt land" och det börjar faktiskt verka som om så är fallet.

Ann-Marie sa...

Äntligen något vettigt från gammelmedia: http://nwt.se/asikter/ledare/article706607.ece

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.