08 maj 2010

Kulturkrockar i veckan som gick

En muslimsk jurist begär 100.000 kr av svenska staten för att hon inte fick företräda en kristen asylsökande från Egypten. Förmodligen är han lättad över att ha sluppit henne.

I ett tv-program uttalade hon åsikten att otrogna kvinnor bör stenas till döds. Troligen följer hon även islams övriga regler, till exempel om hur kristna ska behandlas. Det är följdriktigt att dhimmi-staten ska betala en speciell skatt, jizya, till henne.

En 16-årig svensk flicka mördades brutalt i Västerås i tisdags. Gärningsmannen har sitt ursprung i Mellanöstern och motivet hedersrelaterat. Flickan var gravid och hon stenades till döds av pojkvännen, som log i tingsrätten när han häktades.

Mördad man hånas. 26-åringen knivhöggs till döds - nu sätts affischer upp i Malmö med mannens foto med texten "bög" skrivet mitt i pannan.
"Knivhöggs till döds", skriver tidningarna. Rituella mord är ett känsligt ämne. Likheterna med en viss slaktmetod är påfallande.

Offren för islams homohatare borde få stöd av RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter. Men det är tveksamt om de får det. Att anklaga islam är inte politiskt korrekt.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Skåningar tycks alltid vara värst?

Knute sa...

Skåningar är snart nog en minoritet i Malmö.

MS sa...

Skåne och skåningarna har fått tagit den första stöten. Du kan dock vara lugn. Eländet kommer spridas norrut så snart blir även du berikad. Snart i en brinnande förort nära dig..

Knute sa...

Skånepartiets Carl P Herslow lever sedan en tid tillbaka under allvarliga hot. Anledningen är skylten med nakne Muhammed och Aisha i Rosengård.

- Det kan vara någon vettvilling ute i världen, eller här i Malmö. Kanske är det anarkister eller någon från den islamiska gruppen eller en sammanblandning av dem båda, säger Carl P Herslow.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1964299/skanepolitiker-hotad-efter-nidbild-av-muhammed

Polisen tog in Herslow till förhör misstänkt för hets mot folkgrupp som tryckfrihetsbrott.

"Att det gått så långt i Sverige att polisen nu tar in folk som kritiserar, förlöjligar eller hånar en religiös figur är helt uppåt väggarna. Det tillhör vår tryck- och yttrandefrihet att håna religion, det tillhör våra västliga friheter att kunna uttrycka oss precis hur vi vill om religiösa figurer.

Det måste anses som en radikal skillnad mellan att håna en levande människa, jämfört med en religiös figur som dessutom bevisligen gjorde vad deras teckning visade. Att Muhammed gifte sig med en sexårig flicka och hade samlag med henne tre år senare är något muslimerna själva erkänner och det står angivet i deras religiösa texter.

Att polisen överhuvudtaget tar in Herslow till förhör för en sådan teckning vittnar om hur illa situationen har blivit i Sverige och det vittnar även om behovet av den förändring som Sverigedemokraterna står för."

http://kentekeroth.se/2010/05/05/polisen-tar-in-herslow-till-forhor-p-g-a-teckning-om-muhammed/

Knute sa...

Ett prejudikat:

Inte blev den danske konstnären Jens Jørgen Thorsen som avbildade Jesus med erigerad penis inkallad till polisförhör. Inte heller utsatte några kristna honom för dödshot, endast milda protester.

MS sa...

Vad det handlar om att det är en icke-muslim som gjort detta avskyvärda "brott". Hade det varit ett musse så hade det inte varit lika allvarligt. Det handlar som alltid om dom lättkränktas kör och deras hat mot oss och vårt samhälle. Varken mer eller mindre.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är nog inte bara Herslow som riskerar att bli dödad, även gatukonstnären Dan Park som parodierade Herslows affisch riskerar råka illa ut. Förmodligen är dessa två affischer den tändande gnistan, ursäkten man behövde för att ånyo bränna ner det svenska kuffar-samhället.

Knute sa...

Vandet fosser ind, men passagererne på skibets 1. klasse drikker stadig champagne. Betragtninger om Sverige på bloggen Zonka på Dansk:

“Meget tyder på at det svenske samfund er i stadig hurtigere opløsning og at økonomien i Sverige også er håbløs. Grundet den altomherskende politiske korrekthed, prøver man på alle mulige måder at holde viden om denne udvikling fra befolkningens kendskab, men flere og flere enkeltsager slipper ud, både store som små. Lægger man disse enkeltsager sammen tegner der sig et omend meget dystert billede af hvor Sverige som samfun er på vej hen. På mange måder ligner Sverige en genopførsel af HMS Titanics forlis i 1912 – på overfladen hersker der ingen panik, og 1. klasses passagererne skåler stadig med hinanden i champagne, medens de redegør overfor dem selv og resten af passagerne hvilken storslået rejse dette er og skibets ufortræffeligheder, ikke mindst at der er “synkefrit”.”

http://danzon.kimcm.dk/2010/05/08/den-svenske-efterretningstjenestes-fallit/

Tony sa...

You Tube sponsrar muslimska terrorister.

http://www.youtube.com/watch?v=7vE3fbgWtxo

"Did you know YouTube had a terrorist supporting extremist Partner? Take a look.
YouTube Partner shaykha's Website Calls For Death To Those Who Curse Mohamed, and Jihad Against US Troops in Iraq and Afghanistan. YouTube owes us all an apology. It is one thing for a user to have such views, it is another for YouTube to support them...."

Tony sa...

Ni behöver inte posta denna om ni inte vill, men ni får gärna göra ett inlägg om kräken!

http://www.unt.se/uppsala/unt-tv-vilks-overfallen-i-uppsala-932797.aspx

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.