26 maj 2010

En fråga du inte lär höra om i valrörelsen

"Sverige behöver främst två saker: en regel om att omedelbart avvisa grundlösa asylsökande skulle genast minska de 35.000 som för närvarande är inskrivna i asylsystemet till en bråkdel, eftersom de flesta inte har några skäl för asyl.

Men först och främst behövs begränsning av kedjekoloniseringen, även kallad familjeåterföreningarna från nuvarande 34.082 om året till ett maximum på ett par tusen. På 23 år har antalet nästan fyrdubblats. Innan dess vinner Alliansen inget val på denna fråga. Så det är säkrare att hålla mun som hittills." Snaphanen

Det har satsats miljarder av cool cash i denna integrations-utopi. Men Sverige har för länge sen kommit till point of no return. Våra politiker och deras medlöpare har gett upp. Har urbefolkningen också gett upp?

"Katastrofen är ett etablerat faktum i Sverige, och den försvinner inte, snarare tvärtom. Riksdagsvalet 19 september kommer att handla om en sak: Att inte bringa detta ämne på banan. De kallar det 'demokrati'," skriver Snaphanen.

3 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Imorgon röstas det i riksdagen om en hel del ändringar av grundlagen som fulmedia strategiskt nog tigit still om. Om dessa röstas igenom, vilket det förväntas göra med 100% säkerhet så kommer det att innebära underlättande av ännu mer massinvandring, ger utökade möjligheter till censur och övervakning och det värsta av allt, det kommer ge den svenska militären befogenhet att öppna eld mot sitt eget folk för första gången sedan Ådalen 1931. Öppna eld mot egna folket, nåja, vet ej hur många som verkligen är svenskar i det nya elit-försvaret. Kan lika gärna vara utländska lego-knektar och inkvoterade mohammedaner. Dom har säkert inga problem att skjuta ihjäl svenskar. Se Fria Tider för mer info.

Knute sa...

Ett antal ungdomar drabbade samman, två personer svårt knivhuggna i Hallstahammar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7194829.ab

Dagligen rapporteras om knivhuggningar, vad blir nästa, halshuggningar?

Vittne i gängrättegång sköts i Malmö. Han skulle vittna mot en man med med bakgrund i det kriminella invandrargänget Black Cobra.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2001629/vittne-i-gangrattegang-skots-i-malmo

Knute sa...

Kulturberigelse i Oslo

Chokerende læsning i norske Dagbladet – de angiver gerningsmændenes etnicitet.

Av 1.560 personran som ble begått i Norge i fjor ble 501 begått i Grønland politistasjons krets.

Det typiske ransofferet er en ung etniske norsk mann mellom 20 og 35 år. Den typiske raneren er en unge norsk mann med flerkulturell bakgrunn mellom 18 og 30 år. Ranerne deler seg i tre hovedgrupper — unge personer fra romfolket, unge somaliere og en mer mikset gruppe fra blant annet Nord-Afrika.

http://hodja.wordpress.com/2010/05/27/kulturberigelse-i-oslo-2/

http://www.dagbladet.no/2010/05/27/nyheter/oslo/innenriks/2400/vold/11883660/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.