05 maj 2010

En kupol över katastrofen


Joe Biden hoppar upp som gubben i lådan ibland och yttrar något extra klyftigt som : "Vi håller kniven på strupen på BP, över oljekatastrofen i Mexikogolfen."
Det är alldeles självklart att BP ska stå för skadeersättningen men Bidens uttalande säger mycket om hur administrationen tänker och fungerar.

BP är den stora fienden. Det tog nio dagar innan Obamafolket reagerade offentligt och det gjordes inga ansträngningar att ingripa och hjälpa BP. Man hjälper inte sin fiende.

Det vore allt mycket bättre om man höll en kniv mot strupen på de islamiska terroristgrupper som inte gör någon hemlighet av att de planerar fler dåd, där de kanske lyckas nästa gång.

Tehrik-e-Taliban, en pakistansk terroristgrupp tar ansvar för det misslyckade försöket på Times Square men lovar att återkomma men aktioner som ska orsaka massdöd.
De har också tagit på sig attacken mot ShriLankas cricketlag förra våren och bombningen i Lahore som dödade 35 och skadade 250.

En annan strupe att hålla kniven emot är Homeland Security och dess chef Janet Napolitano. Faisal Shahzad fanns på en varningslista över misstänkta som inte får flyga och ändå kunde han köpa biljett, gå igenom säkerhetskontrollen och gå ombord ett plan till Dubai. Det var en sista-minuten-kontroll som upptäckte honom.
Varken Napolitano eller administrationens talesman Gibbs vill prata om det.

Det är ju BP som är landets fiende.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför släpper dom inte en sk.brandbomb över stället?

Knute sa...

Enormt moskébygge intill World Trade Center

http://asifsomom.blogspot.com/2010/05/enormt-moskebygge-intill-world-trade.html

Knute sa...

Åh nej. den katastrofe skete bare ikke!
Fiskefangsten slår alle rekorder i Den Mexikanske Gulf

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/09/ah-nej-den-katastrofe-skete-bare-ikke.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.