13 maj 2010

FN: Islams vakthundLibyen har valts in i FN:s människorättsråd i Genève.

6 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ni borde kolla in det här. Det handlar om Robert Rodriguez senaste film Machete som inte kommer ut förrän i september men redan är ytterst kontroversiell. Filmen porträtterar alla vita amerikaner som onda rasister och försöker elda upp alla hispanics i USA till folkmord på vita. Alex Jones har lyckats komma över hela manuskriptet så det är inget snack om saken.

http://www.infowars.com/racist-film-machete-produced-with-taxpayer-funds/

Ebbe sa...

Om USA kan vara med där så kan väl Libyen...Samma skrot och korn.

Knute sa...

Ebbe, om du applåderar terrorstaten Libyen då applåderar du förstås 9/11 och dem som misshandlade Lars Vilks.

"Om de som säger sig företräda en miljard människor börjar hota oss i lilla Sverige, då är det bäst att lyda - så som vi gjorde när tyskar började gorma och hota i 1930-talets början."

http://erixon.com/blogg/2010/05/lars-vilks-utmanar-kulturelitens-sjalvforakt/

Berit sa...

En sammanslutning av 37 olika grupper som alla arbetar för mänskliga rättigheter över hela världen kämpade för att stoppa Libyen, med anledning av deras brott mot mänskligheten.
I slutet av dagen fick Libyen 155 röster, många fler än de 97 som krävdes, och inget lands talesman var villig att protestera mot det oljerika landet. Libyen har under lång tid understött terrorister, beviljat straff-frihet för brottslingar och inriktat sig på en ensidig kampanj för resolutioner mot Israel

Det enda positiva som kan ses i omröstningen är att Qaddafis närvaro kommer att ytterligare understryka den sedan länge existerande skenheligheten och orättvisan som ofta döljs, därför att de inblandade har en egen politisk agenda och intresse i sin egen karriär.

Ann-Marie sa...

Dags att skrota FN också tillsammans med EU. Tanken var säkert fin i början, nu är det bara fiffel och båg och mygel från bittida till sent.

Knute sa...

IF YOU ARE JEW, CHRISTIAN, OR NON-MUSLIM you had better read this over and over! It may save you!

http://blog.tv2.dk/literally/entry370560.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.