05 maj 2010

Hur står det till med sexlivet?


Vetenskapsmän från flera agenturer som bekostas av skattemedel (Centers for Disease Control and Prevention, the National Institute of Environmental Health Science, the State Department and the Environmental Protection Agency) har presenterat en rapport där de hävdar att människor blir griniga, stressade, lättretliga och att de får cancer och problem med sexlivet pga. Global Uppvärmning.
De är emellertid inte alldeles säkra ännu utan behöver mer pengar.

Detta 80-sidiga exempel på marxistisk skräpvetenskap är tryckt på "skogsvänligt papper" och med återanvänt bläck.

Inte nog med att sexlivet pajar och cancern lurar bakom knuten. Man kan också se fram emot astma, allergier, luftvägssjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar, stroke, psykisk hälsa och neurologiska sjukdomar, värme-sjukdomar, dödlighet och vattenburna sjukdomar.
Mänskligheten kommer att drabbas av fasor vi inte ens kan föreställa oss och världens undergång är nära förestående.

Om inte det skrämmer er till förnuft, så vet inte jag

Det måste i alla fall ha skrämt Al Gore så att han alldeles tappat fattningen. Han har ju alltid hävdat att vi måste spara på el och vatten och att våra "kol-avtryck" måste minska ; att våra hem slösar med värme och luftkonditionering.
Han måste ha drabbats av alla ovanstående krämpor och ska nu leva loppan under de få månader han har kvar. Han har just lagt ett nytt stort hus till samlingarna. Den nya villan i Montecito kostar nästan 9 miljoner dollar, har pool, spa och fontän, 6 öppna spisar, fem sovrum och nio badrum.
Jag vet inte varför Al och Tipper behöver 5 sovrum men jag vet varför han har 9 toaletter. Den mannen är så full av "ni-vet-vad" att det rinner över.

När ska det gå upp för alla att den störste predikanten inte för ett ögonblick tror på sitt budskap.

Han. Tror. Inte. På. Det.

Länken till boken finns på PDF och jag vet inte hur man lägger in det.

3 Kommentarer:

pela68 sa...

Ja vad ska man säga. Karjäkulen är förmodligen så insnöad att han (liksom majoriteten) inte begriper att varje dollar motsvarar en viss mängd avsatt energi och därmed också en viss mängd avsatt CO2.

Nio bajamajor! Uuurgh! Skulle inte vilja städa dem. Errrh. The Gore gör väl inte det själv heller antar jag. Ergo- ytterligare energi som förbrukas och tro det eller ej- The Gores rumpa har inte plats mer för fler fotavtryck.

Tänk så nära att han hade varit president.
Nåja, Demokraterna kan ju alltid trösta sig med Obama.

Var fasen ska jag flytta?

Anonym sa...

I en rapport för några månader sedan studerades sexlivet. Där kom man fram till att folk blev stressade och rastlösa så männen hade sex med allt och alla utan kondom. Därmed spreds HIV snabbt som en skogsbrand.

carl sa...

Nio skithus, ska de skita ikapp,
jag är först färdig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.