26 maj 2010

Konsthantverksgrupp vill byta ut Sveriges flagga


I den massiva propaganda som förs för att öka acceptansen hos svenskarna för ett utbyte av befolkningen mot en mer ”mångkulturellt” präglad sådan sparas inga medel. Nu ger sig den sannolikt svårt politiskt korrekta konsthantverksgruppen S-U-B på tilltaget att föreslå olika alternativ till en ny svensk flagga, en flagga som bättre skall representera ”den nuvarande befolkningen”. Man får väl anta att gruppen avser den icke-svenska delen då…

Läs mera hos Politiskt Inkorrekt och DN På Stan.

För ett par år sedan - då jag började ana vart vi var på väg - så gjorde jag detta "på kul" :


Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle få rätt!

Vi är på väg rätt åt Helvete!

------------------

Kulturchef i Ystad vill ha ny nationalsång – invandrarna kan inte identifiera sig med ”Du gamla, du fria”. Läs mer här

Från LEW

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Även om jag inte tror flaggan kommer att bytas ut på sikt, skulle det inte förvåna mig ett dugg om ett antal nysvenska namn kommer tillföras namnsdagsnamnen.

/Paraflex

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Sjuklöver-partiet kommer säkert att gå i extas när dom får höra talas om detta. Projektet kommer säkert att tilldelas något politiskt korrekt pris också. Det kommer skrivas otaliga ledar-artiklar och krönikor om hur detta skulle kunna befrämja integrationen av alla nya svenskar i Det Nya Sverige samtidigt som det skulle bli ett gigantiskt bakslag för Sverigedemokraterna om vi bytte ut den gamla fula trasan mot en ny och fräsch mångkulturell fana istället. Bara det faktum att man får en ny anledning att trasha SD kommer få dem att gå i högvarv. Naturligtvis så får jag ge dom rätt på en punkt. Skall man ändå byta ut sitt eget folk så bör man naturligtvis byta flagga också. Exemplena som du själv har gjort kommer säkert samtliga falla multikulti-falangen på läppen. Kanske skulle du lägga in lite grönt också så blir även musslorna, Mååd och St:a Maria glada. Personligen så avskyr jag dom nya motiven men det bryr sig knappast etablissemanget om. Varför skulle godhets-apostlarna bry sig om vad en ond rasistnazistislamofob tycker. Men en sak är säker, det blir över min döda kropp dom byter ut den blå-gula flaggan med korset.

Knute sa...

Sidste nyt fra anstalten:

Absurdistans flag skal moderniseres så det passer med demografien.

http://hodja.wordpress.com/2010/05/26/sidste-nyt-fra-anstalten/

Ann-Marie sa...

Dessa sk konstnärer ska hålla sig till det dom gör bäst, parasitera på skattebetalarna....

LP sa...

Citat från DN-artikeln:

"Behöver vi en flagga över huvud taget?
– Frågan är om det behövs en eller om man kan ha flera? Så länge vi har länder är det bra med en flagga som symbol och varumärke, och det är fint och festligt med stora tygsjok som fladdrar i vinden. Men flaggan kanske inte behöver vara konstant? Den kanske kan bytas ut ibland för att passa den nya befolkningen bättre?"


Nu kanske jag har missförstått vad man menar, men vi har ju flera flaggor redan. Här i Skåne har vi tex den röd-gula varianten.

Sen det där med att byta ut flaggan för att den skall passa befolkningen. Herregud, vet de inget om varumärkesbyggande?! Inte ens Kalles Kaviar kan göra några radikala förändringar i sin grafiska profil. Allt måste övervägas mycket noggrannt, och eventuella ändringar måste på en klart sätt anknyta till traditionen. Då det gäller svenska flaggan är det nästan omöjligt att tänka sig en förämdring som skulle göra varumärket bättre fungerande.

S-U-B består så vitt jag kan tyda från deras CV, av tre konsthantverkare som har komplex för att de bara är hantverkare och därför istället vill leka konceptkonstnärer. Det går tretton sådana på dussinet idag och de projekt de visar på sin gemensamma hemsida är även de av Modell 1A. Inget att skriva hem om alltså.

Jag tror att dessa stackare söker uppmärksamhet genom provokation, och till skillnad från tex Lars Vilks tar de inga risker med sin provokation. Tvärtom, de cashar de in PK-poäng genom att följa uppgjorda mallar om vad som är "kontroversiellt" och "spännande" och "nyskapande" och "utmanande" etc etc bla bla stipendienämnds bla bla (observera de ironiska citationstecknen).

De tar inte heller några nämnvärda risker för att några nationalister skulle mordhota dem eller kasta brandbomber på deras bostäder.

Med andra ord, de utnyttjar den frihet som vår flagga har kommit att symbolisera. Man skall inte bli fängslad, misshandlad eller dödad ens när man gör dålig konst eller väcker anstöt i landet Sverige. Detta symboliserar den svenska flaggan; frihet, demokrati, individens rättigheter.
Det är konstigt att de efter åratal av högskoleutbildning inte ens lyckats ta till sig de basala kunskaper som behövs för att de skall förstå detta och vara stolta över sitt land och dess symboler.

Knute sa...

Sveriges nationaldag kidnappad!

Numera skall det ”firas” med arabisk och kurdisk folkmusik (Sandviken), mångkulturell gudstjänst (Stockholm), afrikanskt musikband (Uppsala), somalisk och burundisk dans (Hallstahammar), firande i Islamic Center (Malmö), tal av Tahar Kahafallab, ordförande i Islamska föreningen (Östersund) och så vidare i all oändlighet.

http://politisktinkorrekt.info/2010/06/03/sveriges-nationaldag-kidnappad/

Anonym sa...

Till hösten gör vi riksdagspartiet en tjänst och röstar bort dem från makten... tack och adjö!

Anonym sa...

Snart kommer vi väl också byta ut Sveriges namn! -.-

Anonym sa...

över min döda kropp.

Anonym sa...

sloppa olaglig invandring o kommer dom hit så skall dom anspassa sig till det svenska samhället annars skall dom ut. Sen apprå på flaggan sverige e kristet o så skall förbli enligt mig. Blir Sverige muslimskt flyttar jag direkt lita på det.

Anonym sa...

Ut med dom bara, Vi hade ju till 99% inte fått ett skit i deras land om inte en sten i huvet.

Anonym sa...

den som ens kommer med idéen att ändra på vår älskade flagga ska avlivas eller utvisas jävla landsförrädare

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.