17 maj 2010

Lägg namnet på minnet.

Här är en man , Colonel Allen West som inte bara vet vad det handlar om men som vågar säga det också.Han vet vad Islam är och vad deras mål är. Han vet att Islam inte är en fredens religion eller ens en religion. Kriget har pågått i över 1300 år.


8 Kommentarer:

MS sa...

Brava!

Colonel Allen West for President!

Han har rätt. Islamister gör ingen som helst hemlighet vad deras agenda och deras mål är. Det är bara gå in på en av deras hemsidor. Att besegra Väst och sprida Islam som det står i koranen. Problemet är alla dessa strutsar som sitter på ledande poster som vägrar ta bladet från munnen och säga precis vad Mr West säger. Dom är rädda för reaktionerna från den muslimska världen. Det förstår islamisterna och det är därför vi ser denna upptrappning och deras ständiga provokationer. BHO kan inte ens fördöma en enda muslimsk attack utan hundra bortförklaringar men BP gick han hårt åt. Visst är oljeutsläppet en stor katastrof men jämfört med hotet från Islam så är det ingenting.

Ann-Marie sa...

Den mannen borde ställa upp som presidentkandidat!

Anonym sa...

Helt rätt till 100 %

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Här har vi mannen som borde blivit prez istället för illuminati-marionetten Barry Soetero.

Naivtive sa...

Vad underbart det är med lite rejält klarspråk i all denna sörja som smetas runt inför oss.

Knute sa...

According to FOX News, there are plans by another Muslim group to build another mosque near the former World Trade Center site.

Their destruction of the World Trade Center, which was an expression of total power and mastery over the World Trade Center, made it, in effect, territory subject to Dar al Islam. Now they want to put the seal of Islamization, symbolically, over that territory, by building these mosques.

http://www.amnation.com/vfr/archives/016492.html

Johnny sa...

Utmärkt och uppfriskande med klarspråk från en USA militär.

Libyens president, Turkiets president och säkert flera andra har sagt att de avser att islamisera Nord Amerika och Europa. Hur tydligt som helst, men våra politiker verkar inte lyssna på vad de säger. Agendan är hur tydlig som helst och islamisterna är framgångsrika med att attackera vår yttrandefrihet med hot, våld och mord.

Geert Wilders är den politiker i Europa som gör mest motstånd mot islamiseringen. George W Bush den president som först tog sig an uppgiften att krossa islamisterna. Obama är inte lika tydlig i sina uttalanden, men trupperna är fortfarande kvar i Irak och Afghanistan.

Knute sa...

"Att bygga en moské på Ground Zero är lika opassande som att bygga ett tivoli där förintelselägret Auschwitz låg."

http://badlandshyena.wordpress.com/2010/05/20/piratpartiets-smygislamisering/#comment-19705

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.