18 maj 2010

Ni behöver inte jobba

Socialister är väldigt generösa....så länge det handlar om andras pengar.

Nancy Pelosi höll ett tal till musiker och andra konstnärer i Washington DC, och istället för att föreslå att de närvarande skaffade sig ett jobb, var hennes budskap att de inte behöver arbeta. Skattebetalarna i USA kommer att ta hand om deras hälso-och sjukvårdskostnader. Om de inte behöver känna sig låsta av ett reguljärt arbete kommer de att vara fria och kan fokusera på sina talanger, passioner och önskningar.Pelosi: "Vi ser det som ett lagförslag som främjar företagsamhet, ett lagförslag som säger:" om du vill vara kreativ som musiker eller något annat, kan du lämna ditt arbete, fokusera på din talang, din skicklighet, din passion, dina ambitioner eftersom du kommer att få vård om du behöver. Du kommer inte att sitta fast i ett jobb". "

Hon kanske kan få in dem på arbetslöshetsersättning också, matkuponger och fri bostad.

Obamas faster, som han så älskvärt beskriver i sin biografi har levt på skattebetalarnas dollar i en handikapp-anpassad "public housing" (fritt eller subventionerat boende) som illegal invandrare och i många år gömt sig undan de myndigheter som skulle deportera henne. Nu har hon äntligen fått amnesti men kommer väl att fortsätta att leva på välfärdssystemet.

Obama kritiserar Arizona för att staten inte klarar kostnaden för alla illegala invandrare, men kan inte hjälpa sin egen faster fast hans inkomst förra året var 5 miljoner, men han bor ju själv i "public housing". Andra människor får betala för hennes uppehälle.

Dessa människor är livsfarliga!

4 Kommentarer:

Arlav sa...

Vi har ju ett parti i Sverige som (mer än de andra) predikar det arbetsbefriade sanhällets lov: (mp) ! Friår, kortare arbetstid etc etc..
Ymnighetshornet sinar aldrig i deras värld..
(Sveriges Riksbanks emblem består av två ymnighetshorn!!)
Det kostar aldrig något att fantisera, men tanken på att detta extrema parti snart kan sitta vid grytorna skrämmer mig.
Maria W är ju en streber utan like, skillnaden mellan henne i superkorrekt klädsel och Erikssons fritidsoutfit visar på vem som har ambitionerna om Makten.
Det kan snart bli ännu mer synd om Sverige och dess allt färre svenskar än idag!

MS sa...

... och dom som röstar fram dom är ännu farligare....

Ann-Marie sa...

Ja men det är väl fint att slippa jobba. Så kan man utveckla sina konstnärliga talanger istället. Jippiiii...

Knute sa...

USA har en galopperande statsskuld på över 12 000 miljarder dollar efter en ökning med nära 20 procent på ett år (Obamas år). En förklaring är de gigantiska stödpaketen till krisbankerna.

http://www.expressen.se/ekonomi/1.2000061/skuldkrisen-slar-hardare-an-vantat

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.