20 maj 2010

On-line Fatwas + Google translate = Kul

Kulturkrockar kan vara kul ibland. Vår egen Herman Lindqvist tex gjort sig en karriär på den svensk/franska krocken och även om han är lite väl struttig i min smak, kan jag ibland flina lite åt hans berättelser.

En slags kulturkrock (i ordets utvidgade betydelse) kanske man kan säga att Google translate (SAW) är. Om man parar detta verktyg med religiösa auktoriteter, som i tid och otid tror att de har något vettigt att säga om hur andra människor skall inrätta sina liv, då kan det bli riktigt dråpligt!

Av en slump hittade jag sidan "Nätverk legitima åsikter" (titeln står i webbläsarens övre list). Bakom sidan verkar en herre i Kuwait, vid namn A. D. Hadji Ahmed Kurd finnas. Ahmed Kurd tillhandahåller en slags online-rådgiving baserad på den oändliga islamska visdomen om allt.

Eftersom jag inte behärskar sidan originalspråk, använder jag Googles (SAW) oändliga visdom och låter Google translate (SAW) översätta Ahmeds viktiga råd till oss.


Under rubriken "Helgd analt samlag" undrar någon tex om analt samlag, är det OK? Ahmed Kurd delger visdom och Google translate (SAW) översätter till hundarnas språk svenska:

"Fråga: Vad är dom om man vill behandla sin fru från hennes rektum?
Yttrande: I Guds namn, den barmhärtige Prisad vare Allah, och frid och välsignelser vara över vår herre Mohammed, Profeternas sigill och budbärare, och hans familj och hans följeslagare, och anhängare, följt av guidade dem i sanning tills Domedagen, och sedan: Vitian fru i stjärten - trumpetare med eller utan - är förbjudet och skadligt, och måste på gärningsmannen att sluta göra det omedelbart och söka förlåtelse och omvändelse och en hel del goda gärningar, såsom bön, fasta, välgörenhet och ... Bland de bevis för att förebyggande samtal många välsignelser av Allah vara över honom, inklusive (Damned kom från en kvinna i hennes ändtarm) Berättad av Imam Ahmad. Och Allah vet bäst"

källa

När vi ändå är inne på kategorin kroppsöppningar, vill jag tipsa om ytterligare en viktig fråga man kan få råd i. Rubriken är "Användning av finger i sambor" och även här gör Google translate (SAW) att vi som ännu inte lyfts upp i ljuset och talar barbarspråket svenska, kan ta del av sanningen:

"Fråga: Våra Sheikh Jalil Är det tillåtet att ange finger paret i baksidan av fru och flytta den till slutet av sin lust, liksom den motsatta känslan av införandet av hustruns finger i baksidan av mannen och flytta till kasta ut sperma? Yttrande: I Guds namn, den barmhärtige Prisad vare Allah, och frid och välsignelser vara över vår herre Mohammed, Profeternas sigill och budbärare, och hans familj och hans följeslagare, och anhängare, följt av guidade dem i sanning tills Domedagen, och sedan: Jag har inget emot vad jag sa utan överdrift, om inte skadligt, och att inte i första, och får inte utan medgivande av parterna. Och Allah vet bäst"

källa

Eftersom många frågor handlar om analt samlag, väljer jag att avsluta med ännu ett klokt råd i denna centrala fråga. Rubriken är "Helgd samlag i stjärten" och även här har Google translate (SAW) tolkat till de otrogna ickemänniskornas läte svenskan:

"Fråga: Min man har en manlig medlem av ett mycket stort, och han gillar att Bielagh i Mukti notera att detta gör så ont och för stora Voqom försvårande av det för att undvika smärta och över tiden jag brukade resa När min man att jag blir trängt något som min mans penis i min röv. Hör av dig snabbt och Prisad vare Allah Yttrande: I Guds namn, den barmhärtige Prisad vare Allah, och frid och välsignelser vara över vår herre Mohammed, Profeternas sigill och budbärare, och hans familj och hans följeslagare, och anhängare, följt av guidade dem i sanning tills Domedagen, och sedan: Fjma man sin fru i stjärten är förbjudet i Islam och skadligt, och måste på gärningsmannen att sluta göra det omedelbart och söka förlåtelse och omvändelse och en hel del goda gärningar, såsom bön, fasta, välgörenhet och ... Och förnekar du vad du gör med dig själv för detta om onani, och onani är förbjudet för män och kvinnor, gift och andra att skada den fysiska och psykiska, men de rör mest skada, och om det avslöjades sperma ska tvätta, annars inte. Och Allah vet bäst"

källa

Mera visdom finns här.

bilden:
A. D. Hadji Ahmed Kurd

4 Kommentarer:

NIsse sa...

Haha, de här muslimerna påstår att vi skändar islam och deras profet mohammed. Sanningen är ju att de skändar mohammed själva hela tiden. De analpippar och ber sen om ursäkt och låter bli att äta ett par dagar, sen kör de in draggen i röven igen, och ber mohammed om ursäkt, igen. Beteendet kan ju bara betyda att inte bara muslimerna är störda, de verkar förutsätta att deras profet mohammed är en komplett idiot också, jösses.

LP sa...

Tja mitt urval blev kanske lite konstigt, men faktum är att jag häpnade över hur många frågor som ställts om analsex. Särkilt intressant med tanke på att denna samlagsform brukar sammankopplas med honomsexuella män, åtminstone här i väst, och att man inom den muslimska världen generellt sätt har en mycket fördömande och hatisk syn på homosexuella.

Knute sa...

Afghanistan: män kämpar med sin sexuella identitet

"Den amerikanska arméns läkare berättade också att hon och hennes kollegor var tvungna att förklara för en lokal man, hur han gör sin hustru gravid.

När man förklarade för honom vad som var nödvändigt, reagerade han med avsky och frågade: "Hur kan man få lust att vara med en kvinna som Gud har förklarat oren, när man kan vara med en man som är ren? Det är säkert fel."

http://canuteocean.blogspot.com/2010/01/afghanistan-man-kampar-med-sin-sexuella.html

Tony sa...

Problem blir det om man är "Quran only" muslim. Där står det nämligen att man får ha sex med sin fru, När och Hur man vill.

Koranen 2:223 "Your wives are as a tilth unto you; so approach your tilth when or how ye will; but do some good act for your souls beforehand; and fear God. And know that ye are to meet Him (in the Hereafter), and give (these) good tidings to those who believe."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.