02 maj 2010

Sahlin & Ohly...

De svenska socialdemokraternas kommunikationschef meddelar: "Netroots är Sveriges största politiska bloggnätverk och samlar idag över 550 'progressiva' bloggare."

Sossarnas partidisciplin fungerar bra, om man ska döma av hetskampanjen mot SD. Den som söker ”Sverigedemokraterna” på Google har tidigare fått upp partiets hemsida som första träff, men den senaste tiden har sajten mer eller mindre försvunnit. Nu får man i stället upp en sida som kritiserar partiets politik.

De rödgrönas Google-bombning är bara toppen på isberget, även våld och överfall förekommer. De verkar som de har klena begrepp om vad demokrati är för något. Sahlin, Ohly och Wetterstrand borde hålla styr på sina disciplar.

2 Kommentarer:

allah sa...

Deras nätverk är en klubb för inbördes beundran bara. Bara min blogg har mer hits än deras topp 10 bloggare. Ingen sosseblogg mig veterligen har haft 1 miljon hits på bara 4 månader.

Thoralfs blogg piskar dom alla tillbaks till apstadiet.

Vi är tusentals oberoende läsare och bloggare som kör över dom. Varför syns i detta då i deras undersökningar?

Ja de har helt enkelt valt att inte ta in oss vanliga, oberoende bloggare i beräkningen. Skulle man göra detta, så får man istället fram ett helt annat resultat.

Då är helt plötsligt sossenätverket en liten obetydlig fläck på nätkartan.

Detta vågar inte Sossarna visa. För jisses hur skulle det se ut om vanligt folks åsikter och ideer visa sig ha förankring och ha stöd med. Hemsk tanke...
www.sverigedemokraterna.se

Knute sa...

Instämmer med ovanstående talare, och vill tillägga att tvärtemot vad som ständigt tjatas i media står SD INTE för en diskriminerande människosyn. Förföljelsen av partiet är både okunnig och illvillig.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/01/manniskosyn.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.